Audi: Γιατί ο νέος διευθυντής εργοστασίου έχει δύσκολο έργο

Η Audi αναθέτει στον Thomas Bogus την επίβλεψη της παραγωγής στο εργοστάσιό της. Θα διαδεχθεί τον Volker Germann αλλά δεν είναι όλα τόσο ρόδινα όσο φαίνονται.

Audi Bogus Εργοστάσιο

Η Audi ανακοίνωσε ότι ο Thomas Bogus θα είναι ο νέος διευθυντής στο "απειλούμενο" εργοστάσιο των Βρυξελλών, διαδεχόμενος τον Volker Germann. Ο Bogus είναι επί του παρόντος project manager, υπεύθυνος για την παραγωγή των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της Audi στα εργοστάσια της Ευρώπης και της Κίνας, συμπεριλαμβανομένου του Q8 E-Tron που κατασκευάζεται στο εργοστάσιο των Βρυξελλών.

Ο Bogus θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στις 16 Σεπτεμβρίου, ανέφερε η Audi σε ανακοίνωσή της. Ταυτόχρονα, ο Germann θα αναλάβει νέα καθήκοντα στον όμιλο, πρόσθεσε η αυτοκινητοβιομηχανία.

Audi Bogus Εργοστάσιο
Thomas Bogus και Volker Germann


Το Volkswagen Group, όμιλος στον οποίο ανήκει η Audi, ανακοίνωσε τον Ιούλιο ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να κλείσει το εργοστάσιο των Βρυξελλών, λόγω της χαμηλής ζήτησης για το Q8 E-Tron, το μοναδικό προσώρας μοντέλο που παράγεται στη συγκεκριμένη μονάδα. Επίσης, η εταιρία ανακοίνωσε στις 3 Σεπτεμβρίου ότι δεν έχει ακόμη καταλήξει σε μια κερδοφόρα επιλογή εναλλακτικού οχήματος που θα παράγεται στο εργοστάσιο, το οποίο απασχολεί περίπου 3.000 άτομα.

Ο Bogus ξεκίνησε την καριέρα του στην Audi το 2002 και έχει αναλάβει αρκετές διευθυντικές θέσεις που σχετίζονται με την παραγωγική διαδικασία.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης



 

Best of Network