Καρέ-καρέ το τρομακτικό ατύχημα της F2 στο Μπακού (video)

Πριν τον αγώνα της F1 στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν πραγματοποιήθηκε ο αγώνας της F2 με το πιο τρομακτικό ατύχημα της φετινής χρονιάς στην εκκίνησή του.

F2 Αζερμπαϊτζάν ατύχημα Kush Maini

Δραματική ήταν η εκκίνηση του αγώνα της F2 στο Αζερμπαϊτζάν καθώς κατά την εκκίνηση το μονοθέσιο του Kush Maini δεν ξεκίνησε με αποτέλεσμα να πέσουν πάνω του δύο άλλα και να προκληθεί ένα από τα πιο τρομακτικά ατυχήματα στην φετινή χρονιά του πρωταθλήματος που λειτουργεί ως δεύτερη κατηγορία της F1

F2 Αζερμπαϊτζάν ατύχημα Kush Maini

Η σφοδρή σύγκρουση οδήγησε σε άμεση κόκκινη σημαία. Ο Maini με το μονοθέσιο της Invicta έμεινε ακινητοποιημένος στην γραμμή εκκίνησης καθώς όπως αποδείχτηκε αργότερα δεν είχε θέσει σε λειτουργία το σύστημα εκκίνησης στο αυτοκίνητό του. Οι Josep María Martí και Oliver Goethe που ξεκινούσαν από πιο πίσω δεν είχαν οπτική επαφή και έτσι παρά το ότι κάποιοι οδηγοί μπροστά τους απέφυγαν τον Maini εκείνοι δεν μπόρεσαν. 

Διαβάστε Επίσης

Το μονοθέσιο του Maini που δέχτηκε τα χτυπήματα στο πίσω μέρος, διαλύθηκε και πήρε και  φωτιά αλλά ευτυχώς η επέμβαση των συνεργείων διάσωσης ήταν άμεση. Το ίδιο γρήγορα βγήκαν και οι άλλοι δύο οδηγοί από τα μονοθέσιά τους, ωστόσο στο video θεατή από την εξέδρα φαίνεται σε όλο της το μέγεθος η σφοδρότητα της σύγκρουσης που οδήγησε στην κόκκινη σημαία. 

Οι θεατές προφανώς έμειναν σοκαρισμένοι από το περιστατικό που συνέβη όπως ήταν φυσικό στην ευθεία εκκίνησης-τερματισμού, ενώ οι διοργανωτές μετά το τέλος του αγώνα τιμώρησαν τον Ινδό οδηγό καθώς θα έπρεπε να έχει θέσει σε λειτουργία το σύστημα εκκίνησης, όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς, ακριβώς για να αποφεύγονται παρόμοιες καταστάσεις. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network