Πρόστιμο 18.300 ευρώ σε 3 οδηγούς για κόντρες στην παραλιακή

Η Τροχαία Αττικής έκανε 10 συλλήψεις στους δρόμους αλλά 3 οδηγοί που έκαναν κόντρες έσπασαν ρεκόρ με το πρόστιμο που τους επιβλήθηκε.

Κόντρες παραλαιακή τροχαία Αττικής πρόστιμο συλλήψεις

Συντονισμένη επιχείρηση στους δρόμους της Αθήνας έκανε η Τροχαία Αττικής πριν το Σαββατοκύριακο με αποτέλεσμα να βεβαιώσει 1.174 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να προχωρήσει σε δέκα συλλήψεις, αλλά και κατασχέσεις. 

Κόντρες παραλαιακή τροχαία Αττικής πρόστιμο συλλήψεις

Συνολικά έγιναν 2.654 έλεγχοι στο οδικό δίκτυο της Αττικής και συνελήφθησαν 5 άτομα για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά 805 παραβάσεις, εκ των οποίων ενδεικτικά 42 για μέθη, 34 για υπερβολική ταχύτητα, 25 για επικίνδυνους ελιγμούς και 13 για φωτεινούς σηματοδότες.

Διαβάστε Επίσης

Ωστόσο σε μια και μόνο συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθησαν 3 άνδρες ηλικίας 28, 30 και 41 ετών, οδηγοί αυτοκινήτων, κατηγορούμενοι για επικίνδυνη οδήγηση. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας "Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω κατελήφθησαν να οδηγούν επικίνδυνα κατά μήκος της Λ. Βουλιαγμένης από την περιοχή της Βούλας έως τη Γλυφάδα, πραγματοποιώντας αυτοσχέδιους αγώνες, με συνεχείς ελιγμούς, θέτοντας σε κίνδυνο τους υπόλοιπους χρήστες των οδών και προκαλώντας τρόμο και ανησυχία".

Συνέπεια αυτών ήταν να δεχτούν πρόστιμα συνολικού ύψους 18.300 ευρώ ενώ αφαιρέθηκαν τα στοιχεία κυκλοφορίας κάθε οχήματος και η άδεια ικανότητας οδήγησης κάθε οδηγού. Παράλληλα λόγω συμπλήρωσης των προβλεπόμενων από το σύστημα ελέγχου της συμπεριφοράς των οδηγών (Σ.Ε.Σ.Ο.) πόντων στα διπλώματά τους, οι άδειες ικανότητας οδήγησής τους θα επαναχορηγηθούν κατόπιν εκπαίδευσης και επανεξέτασης τους.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network