ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024: Ποια είναι η Ελληνίδα που ανέβηκε στο βάθρο νικητών της Hyundai

Η Hyundai θριάμβευσε στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις του 2024 και το τρόπαιο της νικήτριας ομάδας το παρέλαβε μια Ελληνίδα του WRC, η Μαρία Μαργαρίτη.

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024 βάθρο Μαρία Μαργαρίτη

Το βάθρο του του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στο τέλος της Power Stage στο Ελευθεροχώρι περιλάμβανε μόνο Hyundai καθώς τα τρία πληρώματα της ομάδας ολοκλήρωσαν τον αγώνα στις ισάριθμες πρώτες θέσεις και παρέλαβαν τα τρόπαια ενός μοναδικού θριάμβου, τον οποίο μάλιστα επαναλαμβάνουν για δεύτερη φορά μετά το 2022, αλλά με διαφορετική σειρά. 

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024 βάθρο Μαρία Μαργαρίτη

Στο πλευρό των Thierry Neuville - Martijn Wydaeghe, Dani Sordo - Candido Carrera και Ott Tanak - Martin Jarveoja στην απονομή βρέθηκε και μια Ελληνίδα, στέλεχος της Hyundai από το 2023, η Μαρία Μαργαρίτη. 

Διαβάστε Επίσης

Η Μαρία Μαργαρίτη είναι υπεύθυνη logistics της Hyundai Motorsport GMBH σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος τα τελευταία δύο χρόνια και είναι ο άνθρωπος που κανονίζει για την παραμονή της ομάδας στις 13 διαφορετικές χώρες που επισκέπτονται στη διάρκεια της σεζόν. 

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024 βάθρο Μαρία Μαργαρίτη

Πριν αφήσει την Ελλάδα για το Alzenau της Γερμανίας όπου βρίσκεται η έδρα της Hyundai Motorsport, είχε διατελέσει Γραμματέας του Ράλλυ Ακρόπολις, δουλεύοντας αρχικά στο πλευρό της αείμνηστης Ελένης Φερτάκη και αντικαθιστώντας την, όταν εκείνη αποφάσισε να αποχωρήσει. 

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024 Μαρία Μαργαρίτη

Η Μαρία Μαργαρίτη έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και έχει εργαστεί σε διάφορα μέσα ενημέρωσης τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό πριν εξειδικευθεί στο αυτοκίνητο και το motorsport στο οποίο έχει τεράστια εμπειρία και γνώσεις. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network