ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024: Δείτε το τουμπάρισμα του Ogier στην τελευταία ειδική

O Sebastien Ogier με το Toyota GR Yaris τούμπαρε στην τελευταία ειδική του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και έχασε την ευκαιρία να κερδίσει περισσότερους βαθμούς από τον αγώνα.

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024 Παρασκευή

"Γεια σου ρε Ogier μάγκα", θα μπορούσε να είναι ένα από τα memes του φετινού ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Είναι η ατάκα θαυμαστή ο οποίος ήταν ένας από εκείνους που βοήθησαν τον Γάλλο οκτώ φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή να επαναφέρει το Toyota GR Yaris στις ρόδες του έπειτα από ένα τουμπάρισμα στην τελευταία ειδική του αγώνα. 

Το δράμα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024 δεν είχε τελειωμό και ο Ogier αν και καταριόταν την τύχη του για το πρόβλημα που αντιμετώπισε το απόγευμα της Παρασκευής, είχε μια ακόμη δυσκολότερη στιγμή το απόγευμα της Κυριακής. 

Στην προσπάθειά του να πάρει όσους περισσότερους βαθμούς μπορούσε από την Power Stage του αγώνα, η οποία ήταν το δεύτερο πέρασμα από το Ελευθεροχώρι, είχε ένα ντελαπάρισμα με υψηλή ταχύτητα με αποτέλεσμα να πλησιάσει την εγκατάλειψη. 

Ο Γάλλος έσωσε τον αγώνα χάρη στην άμεση βοήθεια που δέχτηκε από τους Έλληνες θεατές που επανέφεραν το Toyota GR Yaris στις ρόδες του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ogier να μπορέσει να συνεχίσει την πορεία του, να τερματίσει έστω και με μεγάλη καθυστέρηση και να εξασφαλίσει τουλάχιστον τους βαθμούς που κέρδισε το Σάββατο, όπως αυτοί απονέμονται με βάση το νέο σύστημα βαθμολόγησης. 

Δείτε το video απο το περιστατικό.  

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network