F1: Το πλάνο του Lando Norris που ζάλισε τους τηλεθεατές

Η F1 χρησιμοποίησε την γυροσκοπική κάμερα σε μια από τις πιο κεκλιμμένες στροφές ολόκληρου του πρωταθλήματος και ο γύρος του Lando Norris ήταν τηλεοπτικό υπερθέαμα.

F1 GP Ολλανδίας Zandvoort Lando Norris McLaren

Στην F1 δεν μένουν και πολλά πράγματα στην τύχη τους και στο Zandvoort, στο πλαίσιο του Grand Prix Ολλανδίας που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο, είδαμε στην τηλεοπτική κάλυψη ένα πλάνο που δεν συνηθίζεται να προβάλεται και πολύ. Αυτό από την γυροσκοπική κάμερα. 

Διαβάστε Επίσης

Η συγκεκριμένη κάμερα είναι από τις τελευταίες προσθήκες στα μονοθέσια και χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά φέτος, με την έμπνευση και την ιδέα να προέρχονται από τo MotoGP. 

F1 GP Ολλανδίας Zandvoort Lando Norris McLaren

Παρόλα αυτά τόσο στην Ουγγαρία, όσο και στο Βέλγιο που είδαμε ορισμένα πλάνα από την γυρισκοπική κάμερα μονοθεσίων, η αίσθηση δεν ήταν τόσο πρωτόγνωρη όσο στο Zandvoort. 

Η ολλανδική πίστα με τα πολλά στενά κομμάτια της είναι παράλληλα εκείνη που έχει και τις μεγαλύτερες κλίσεις στις στροφές. Για παράδειγμα οι στροφές 3 και 14 της πίστας είναι τόσο κεκλιμμένες που τα πλάνα από τον γρήγορο γύρο του Lando Norris την Παρασκευή έμοιαζαν εξωπραγματικά. 

Άσε που και η οδήγηση του Βρετανού ήταν σπουδαία στο βρεγμένο οδόστρωμα. Απολαύστε τον. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network