ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024: Ποιος απειλεί πλέον τον Neuville στην βαθμολογία

Οι βαθμολογίες στο WRC με το νέο σύστημα βαθμολόγησης που ισχύει από φέτος είναι μια σπαζοκεφαλιά για πτυχιούχους μαθηματικών ωστόσο ανακοινώθηκαν επισήμως και έχουμε αλλαγές στην εξέλιξη του πρωταθλήματος μετά το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024 βάθρο Hyundai

Το νέο σύστημα βαθμολόγησης του WRC μοιράζει τους βαθμούς με τον πιο περίεργο τρόπο που έχει γίνει από τότε που οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να φτιάχνουν βαθμολογίες για πρωταθλήματα. Το αποτέλεσμα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις συνεπώς φέρνει μια σημαντική αλλαγή στην βαθμολογία των οδηγών. 

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024 βάθρο Neuville

Στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας δεν είναι πλέον ο Sebastien Ogier αλλά ο Ott Tanak, έτσι η Hyundai έχει τη χαρά να σχηματίζει το 1-2 και στην βαθμολογία των οδηγών όπου προηγείται ο Thierry Neuville. 

EKO Acropolis Rally 2924 Υπερειδική στο Σείριο

Ο Βέλγος που έχει πλησιάσει στην κατάκτηση του τίτλου περισσότερο από ποτέ φέτος με την επικράτησή του στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, σχεδόν σφράγισε τον τίτλο και θα πρέπει να γίνει (ξανά) ένας εμφύλιος μέσα στις τάξεις της Hyundai για να το χάσει, από τη στιγμή που στη δεύτερη θέση είναι ο Tanak. 

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024 βάθρο Hyundai

Η διαφορά του Tanak με τον Ogier βεβαίως είναι μικρή και η δεύτερη θέση του Εσθονού είναι αρκετά εύθραυστη, όμως ήδη προδιαγράφεται ένας απόλυτος θρίαμβος της Hyundai φέτος, απο τη στιγμή που και στους κατασκευαστές ή διαφορά της πλησιάζει το περιθώριο μιας εγκατάλειψης. 

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024 βάθρο Sebastien Ogier

Μπορείτε να δείτε τις βαθμολογίες στην επίσημη ιστοσελίδα του WRC πατώντας εδώ για την βαθμολογία των οδηγών και εδώ για την βαθμολογία των κατασκευαστών.   

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

  

Best of Network