Δείτε live την παρουσίαση της Tesla για το Robotaxi

Η Tesla παρουσιάζει το Robotaxi και στο link παρακάτω μπορείς να δεις ένα υποσχόμενο μεγαλοπρεπές show με εκπλήξεις ουσίας και θεάματος.

tesla Robotaxi Spy

Η στιγμή της αποκάλυψης για το Tesla Robotaxi και όχι μόνο όπως φαίνεται, έχει φτάσει και το show παρουσίασης του αυτόνομου αυτοκινήτου που εμπνεύστηκε ο Elon Musk είναι προγραμματισμένο για τις 05:00 τα ξημερώματα Παρασκευής. 

Tesla robotaxi event

Τι περιμένουμε από την παρουσίαση;

Η παρουσίαση που θα λάβει χώρα στα στούντιο της Warner Bros στο Hollywood, είναι το μεγάλο γεγονός της χρονιάς, καθώς όλοι αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον δηλώσεις και υποσχέσεις για το μέλλον. 

Οι αναλυτές, για παράδειγμα, αναμένουν ένα ή δύο μοντέλα με προσιτή τιμή και το μεγάλο ερώτημα είναι αν μιλάμε για κάτι καινούργιο ή κάποια τροποποιημένη παραλλαγή των Tesla Model 3 και Tesla Model Y. 

Tesla Model 3 Performance Highland 2024

Ο αναλυτής της Wall Street, Gene Munster, ειδικότερα, περιμένει όπως ανέφερε σε άρθρο του, ένα αυτόνομο van χωρητικότητας μέχρι δέκα άτομα, που πιθανώς ονομάζεται Cybervan, ενώ ο Musk αναφέρεται στο robotaxi ως Cybercab αφήνοντας να εννοηθεί πως μπορεί να μοιάζει με το Cybertruck.

Πάντως στον κόσμο του αγαπημένου X ιδιοκτησίας του Elon Musk, έχουν αρχίσει οι διαρροές, καθώς σε πρόσφατη ανάρτηση φαίνεται πως γίνονται δοκιμές για ένα εντυπωσιακο show με drones. 

Η αναμονή πάντως τελειώνει και σύντομα θα ακούσουμε τις εξαγγελίες του Elon Musk με κάθε λεπτομέρεια.     

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network