Εμφανίστηκε το Tesla Robotaxi-πού κάνει δοκιμές

Η πρώτη εμφάνιση του Tesla Robotaxi φέρεται να είναι αυτή η μακρινή εικόνα που δημοσίευσε κάποιος με την σημείωση πως κάνει δοκιμές αυτόνομης μετακίνησης τις νύχτες.

tesla Robotaxi Spy

Η φωτογραφία ενός μικρού και έντονα καμουφλαρισμένου αυτοκινήτου δημοσιεύτηκε πρόσφατα από χρήστες του Reddit με εικασίες πως αυτό είναι το Tesla Robotaxi στη φάση των δοκιμών αυτόνομης μετακίνησης.

Η ημερομηνία αποκάλυψης του αυτόνομου αυτοκινήτου πλησιάζει και απο την εταιρεία έχει ήδη επιβεβαιωθεί πως θα γίνει στα στούντιο της Warner Bros. 

Tesla robotaxi teaser

Την αρχική δημοσίευση, μάλιστα έσπευσαν να ενισχύσουν και άλλοι παρατηρητές, ποστάροντας φωτογραφίες από τα πάρκινγκ της Warner Bros που είναι γεμάτα με αυτοκίνητα της Tesla.

Oι πιο προσεκτικοί εξ αυτών πάντως, παρατήρησαν πως μιλάμε για ένα μικρό σε διαστάσεις αυτοκίνητο, που δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο από το Tesla Robotaxi. Πολύ δε περισσότερο από την στιγμή που η φωτογραφία τραβήχτηκε νωρίς τα ξημερώματα μιας ημέρας, σε δρόμους γύρω από τα αμερικανικά στούντιο, όπου θα γίνει η παρουσίαση. 

Η εικόνα δεν αποκαλύπτει σχεδόν τίποτα βέβαια καθώς φαίνεται ένα έντονα κίτρινο μικρό όχημα με πολύ εμφανές καμουφλάζ και πάνελ που αλλοιώνουν την εμφάνισή του. Παρόλα αυτά το όχημα μοιάζει πολύ με το σχέδιο του Robotaxi που παρουσιάστηκε στη βιογραφία του Elon Musk από τον Walter Isaacson.

tesla Robotaxi Spy

Το concept του Robotaxi, όπως παρουσιάστηκε στο βιβλίο του Isaacson, απεικονίζει ένα μικρό όχημα για δύο επιβάτες με χώρο φόρτωσης στο πίσω μέρος.

Βάσει της διαρροής της εικόνας που κοινοποιήθηκε στο Reddit, αυτά τα χαρακτηριστικά φαίνεται να ταιριάζουν με το πρωτότυπο που εθεάθη στους δρόμους. Το όχημα φαίνεται να έχει δύο πόρτες, καμπίνα για δύο επιβάτες και μεγαλύτερους πίσω τροχούς. 

Οι παρατηρητές σημείωσαν επίσης ένα σχεδιαστικό στοιχείο που θυμίζει το Cybertruck τα πίσω φώτα του μυστηριώδους οχήματος μοιάζουν έντονα με αυτά του ηλεκτρικού pick up της Tesla.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network