Ο Clarkson αποκάλυψε ποιος ήταν ο τελευταίος Stig του Top Gear

Ο Jeremy Clarkson έκανε την αποκάλυψη του ονόματος του τρίτου και τελευταίου Stig του Top Gear, σε ένα ιδιωτικό πάρτι προβολής του τελευταίου επεισοδίου του The Grand Tour.

Stig Greek

Έχει περάσει σχεδόν μια δεκαετία από τότε που ο Jeremy Clarkson, ο Richard Hammond και ο James May αποχώρησαν από το Top Gear, αλλά μόλις τώρα αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του τρίτου και τελευταίου Stig της εμβληματικής τηλεοπτικής σειράς.

Διαβάστε Επίσης

Πρόσφατα ο Clarkson οργάνωσε ένα ιδιωτικό πάρτι προβολής του τελευταίου επεισοδίου του The Grand Tour στην pub της οποίας είναι ιδιοκτήτης και στη συνέχεια, δέχτηκε ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους. Κατά τη διάρκεια αυτού του Q&A, αποκάλυψε ότι ο τελευταίος οδηγός που κλήθηκε να ενσαρκώσει τον Stig, ήταν ο Βρετανός πρωταθλητής GT, Phil Keen.

Οι ταυτότητες των δύο "Stig” που προηγήθηκαν του Keen ήταν γνωστές εδώ και πολλά χρόνια. Ο πρώτος, ο οποίος φορούσε αποκλειστικά μαύρη αγωνιστική στολή και κράνος, ήταν ο Perry McCarthy.

Stig Greek

Αργότερα αντικαταστάθηκε από τον Ben Collins, ο οποίος παρέμεινε μέχρι το 2010, όταν αποφάσισε να αποκαλύψει την ταυτότητά του και να κυκλοφορήσει μια αυτοβιογραφία. Στη συνέχεια ανέλαβε τη θέση ο Keen και την κράτησε μέχρι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς το 2022.

H αγωνιστική καριέρα του Keen

Ο Keen αγωνίζεται σήμερα στο European Le Mans Series και έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της αγωνιστικής του καριέρας οδηγώντας αυτοκίνητα GT3, συμπεριλαμβανομένων των Lamborghini Huracan GT3, Porsche 911 GT3-R, BMW Z4 GT3, Mercedes-AMG GT3 Evo και Ferrari 296 GT3.

Έχει στο ενεργητικό του 24 νίκες σε αγώνες και 16 pole position, ενώ έχει τερματίσει δεύτερος στο Βρετανικό Πρωτάθλημα GT3 σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις.

Είχε ακουστεί το όνομα

Αν και αυτή είναι η πρώτη επίσημη επιβεβαίωση ότι ο Keen ήταν ο άνθρωπος πίσω από την στολή του Stig, ήταν εδώ και καιρό κοινό μυστικό ότι υποδυόταν τον αινιγματικό οδηγό αγώνων.

Για την ακρίβεια, τα βρετανικά ταμπλόιντ είχαν για πρώτη φορά εικάσει ότι θα αναλάμβανε το ρόλο από τον Ben Collins ήδη από το 2010, αλλά με κάποιο τρόπο, κανείς δεν είχε μιλήσει επίσημα για το θέμα μέχρι τώρα. Με το τηλεοπτικό Top Gear να μην προβάλλεται εδώ και κάποιο διάστημα, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Clarkson αποφάσισε ότι τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να κάνει την αποκάλυψη.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network