Ποια εταιρεία αυτοκινήτου φτιάχνει κέτσαπ και ξεπουλάει

Από το 1996 μέχρι και σήμερα μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία φτιάχνει αυτήν την κέτσαπ την οποία φέτος έστειλε στις ΗΠΑ, όπου έγινε ανάρπαστη.

VW Gewurz Ketchup
VW Gewurz Ketchup
VW Gewurz Ketchup
VW Gewurz Ketchup
VW Gewurz Ketchup

Είναι πιθανό κάποιοι να γνωρίζουν πως η Volkswagen φτιάχνει τα δικά της λουκάνικα currywurst. Κάτι που δεν συνέβη πρόσφατα, αλλά το μακρινό 1973. Και μόνο μια χούφτα εργαζομένων γνωρίζει τη μυστική συνταγή, κάτι που σίγουρα είναι αρκετά περίεργο, αν αναλογιστεί κανείς ότι στην πραγματικότητα η γερμανική εταιρεία παράγει περισσότερα λουκάνικα από ό,τι αυτοκίνητα.

Διαβάστε Επίσης

Ωστόσο, αυτό που ίσως γνωρίζουν ελάχιστοι, είναι ότι η VW φτιάχνει επίσης τη δική της κέτσαπ. Έχει κωδικό προϊόντος 00010 ZDK-259-101 και αποτελεί αναπόσπαστο συστατικό για hot dog από το 1996 και πλέον, είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ για πρώτη φορά.

VW Gewurz Ketchup

Ή μάλλον, ήταν. Η VW γιορτάζει φέτος την 75η επέτειό της στην Αμερική και πρόσφατα αποφάσισε να διαθέσει δωρεάν μια περιορισμένη παρτίδα της Gewurz Ketchup στους φίλους της που κατοικούν στις ΗΠΑ. Δυστυχώς, ήταν τόσο δημοφιλής, που εξαντλήθηκε πριν καν μάθουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού πώς προφέρεται το Gewurz.

VW Gewurz Ketchup

Τελικά απ' ότι φαίνεται, σε αντίθεση με τα μοντέλα της VW που αγωνίζονται να διεισδύσουν στην αμερικανική αγορά, η κέτσαπ με το logo της έγινε ανάρπαστη. Βέβαια θα σκεφτεί κανείς πως για τους αμερικάνους, η κέτσαπ είναι περίπου ανελαστική ανάγκη συγκριτικά με ένα SUV που φέρει το σήμα της VW.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network