Video: Συγκλονιστική διάσωση οδηγού από φλεγόμενο αυτοκίνητο

Την τελευταία στιγμή διασώθηκε ο οδηγός ενός Volvo XC90 που ενεπλάκη σε μια μεγάλη καραμπόλα με φλεγόμενα αυτοκίνητα πάνω σε γέφυρα στο Βιετνάμ.

Διάσωση οδηγού από φλεγόμενο αυτοκίνητο στο Βιετνάμ

Καρέ καρέ καταγράφηκε από περαστικό η συγκλονιστική διάσωση οδηγού, ο οποίος είχε παγιδευτεί μέσα στο τρακαρισμένο Volvo XC90 που οδηγούσε. Το αυτοκίνητο ενεπλάκη σε μια μεγάλη καραμπόλα που προκάλεσε φορτηγό σε πολυσύχναστη γέφυρα στο Βιετνάμ. Ο οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο με τις φλόγες να έχουν ήδη τυλίξει το πίσω μέρος του SUV

Διαβάστε Επίσης

Το ατύχημα συνέβη πριν από μερικές ημέρες στην γέφυρα Phu My στο Βιετνάμ, όταν φορτηγό έχασε τον έλεγχο και παρέσυρε τουλάχιστον οκτώ αυτοκίνητα και άλλα φορτηγά στο πέρασμά του.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ο οδηγός ανέφερε πως έσκασε η δεξαμενή αέρα για τα φρένα του και έμεινε ανήμπορος να ελαττώσει ταχύτητα. Από το ατύχημα κάηκαν ολοσχερώς δύο αυτοκίνητα από τα 8 που ενεπλάκησαν και ένα ακόμη φορτηγό υπέστη ζημιές από φωτιά.

Tο σκηνικό του ατυχήματος έμοιαζε με βομβαρδισμένο τοπίο καθώς το ανεξέλεγκτο φορτηγό κινήθηκε για σχεδόν 100 μέτρα παρασύροντας αυτοκίνητα στο πέρασμά του

Ως εκ θαύματος κανείς από τους οδηγούς και τους επιβάτες δεν αντιμετώπισε σοβαρούς τραυματισμούς, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα στο Βιετνάμ που κάλυψαν το ατύχημα, ενώ σημαντική σε αυτό ήταν η συνεισφορά των διερχόμενων οδηγών και δικυκλιστών που έσπευσαν να βοηθήσουν τους εγκωβισμένους.  

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης


 

Best of Network