Αυτό είναι το "αθάνατο" αυτοκίνητο-πρωταγωνιστής στο Deadpool & Wolverine

Όσοι είδατε την ταινία που έχει σπάσει τα ταμεία-αλλά και όσοι πρόκειται να την δείτε- προσέξτε το αθάνατο αυτοκίνητο που πρωταγωνιστεί σε μια απίστευτη σκηνή δράσης και όχι μόνο

Honda Odyssey 2013
Honda Odyssey 2013
Honda Odyssey 2013
Honda Odyssey 2013
Honda Odyssey 2013
Honda Odyssey 2013
Honda Odyssey 2013
Honda Odyssey 2013
Honda Odyssey 2013

Αν είδατε την ταινία του καλοκαιριού -από πλευράς εισπράξεων- Deadpool & Wolverine σίγουρα θα προσέξατε ότι ένα αυτοκίνητο έχει μεγάλο ρόλο και μάλλον κερδίζει τις εντυπώσεις. Αν απορείτε ποιο είναι αυτό το "αθάνατο" αυτοκίνητο θα σας πούμε ότι είναι το Honda Odyssey. 

Ένα MPV που έχει φανατικούς χρήστες στην Βόρεια Αμερική και παραδοσιακά τα πάει εξαιρετικά στις πωλήσεις.

Διαβάστε Επίσης

Και σύμφωνα με κάποιες πρώτες πληροφορίες οι πωλήσεις αυξάνονται μετά την ταινία. Τι είναι όμως το Honda Odyssey; 

Honda Odyssey, αυτός ο άγνωστος

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ένα Honda Odyssey του 2013, δηλαδή η 4η γενιά του μοντέλου, που παρήχθη από το 2011 έως το 2017 (έγινε ένα Facelift το 2014). Πρόκειται για ένα μοντέλο που συνέχισε να βασίζεται στα πλεονεκτήματα των προκατόχων του. Δηλαδή χώρους, άνεση, ποιότητα κατασκευής και δυνατό κινητήρα -εντάξει για τη Βόρεια Αμερική ένας V6 δεν λέει και τίποτα αλλά στην αποδώ πλευρά του Ατλαντικού -και δη στην Ελλάδα- το βλέπουμε αλλιώς. 

Honda Odyssey 2013

Το εσωτερικό του ήταν ευρύχωρο, με έμφαση στις φιλικές προς την οικογένεια ανέσεις. Καινοτομίες όπως οι θέσεις "Wide Mode" της δεύτερης σειράς επέτρεπαν μεγαλύτερη ευελιξία, που κινούνταν προς τα έξω για περισσότερο χώρο στους ώμους ή προς τα μέσα για να φιλοξενήσουν τρία παιδικά καθίσματα.

Honda Odyssey 2013

Κάτω από το καπό, το Odyssey υπάρχει ένας κινητήρας V6 3,5 λίτρων που απέδιδε 248 ίππους. Αυτή η γενιά εισήγαγε ένα αυτόματο κιβώτιο έξι ταχυτήτων. Φυσικά η ποιότητα κύλισης ήταν κορυφαία όπως και η άνεση της ανάρτησης.

Honda Odyssey 2013

Η ασφάλεια ήταν πρωταρχικής σημασίας στην 4η γενιά του Odyssey και εννοείται ότι πιο ακριβές εκδόσεις είχαν σύστημα πληροφόρησης τυφλών σημείων, προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης και προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας. Και αυτό πριν από 10 χρόνια. 

Το Odyssey 4ης γενιάς ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένο στην αγορά της Βόρειας Αμερικής, κατατάσσοντας το σταθερά μεταξύ των MPV με τις υψηλότερες πωλήσεις. 

Honda Odyssey 2013

Καθ' όλη τη διάρκεια της παραγωγής του, το Odyssey διατήρησε υψηλά ποσοστά πωλήσεων, ξεπερνώντας συχνά τις 100.000 μονάδες ετησίως στις Η.Π.Α. Η παραγωγή γινόταν στο εργοστάσιο της Honda στο Lincoln της Αλαμπάμα, εξασφαλίζοντας σταθερή προσφορά για την κάλυψη της ζήτησης. 

Είχε και ενσωματωμένη σκούπα

Το Odyssey του 2014 ήταν το πρώτο μίνι βαν που προσέφερε ενσωματωμένη ηλεκτρική σκούπα, η οποία ονομάστηκε HondaVAC. Αυτό το χαρακτηριστικό έγινε το αγαπημένο των γονέων, όλοι καταλαβαίνουμε γιατί...

Η 4η γενιά Odyssey έλαβε πολλά βραβεία και διακρίσεις, όπως το ότι ανακηρύχθηκε Top Safety Pick από το IIHS και κέρδισε υψηλές βαθμολογίες σε έρευνες ικανοποίησης των καταναλωτών. A, και φυσικά κυκλοφορεί ακόμα και είναι πλέον στο facelist της 5ης γενιάς

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network