Fast X: Δείτε εντυπωσιακά backstage πλάνα από τα γυρίσματα του νέου Fast & Furious

Η φλεγόμενη μπάλα του Fast X είναι αληθινή και αναστάτωσε τη Ρώμη στα γυρίσματα της δέκατης ταινίας του Fast & Furious που έρχεται στους κινηματογράφους

Το ρίσκο που παίρνουν οι ηθοποιοί και ο κίνδυνος που διατρέχουν στα γυρίσματα ταινιών όπως το Fast Χ που θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Μαΐου, απεικονίζεται στις αμοντάριστες σκηνές της ταινίας που δημοσιεύτηκαν. Το Fast X είναι το πρώτο μέρος του επικού φινάλε του franchise που είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα στην ιστορία του κινηματογράφου και απέναντι στον Dom Toretto βρίσκεται τώρα πια ο Dante, ένας αιμοδιψής κακός που τον κάνει να φαίνεται πολύ συμπαθής, ο Jason Momoa

Fast & Furious Fast X Backstage

Στο απόσπασμα παραπάνω μπορείς να δεις κάποιες από τις σκηνές της ταινίας που ήδη έχουμε δει στο trailer να είναι αρκετά εντυπωσιακές. Το να παρακολουθείς τα γυρίσματα όμως έχει πάντα ξεχωριστό ενδιαφέρον, πολύ δε περισσότερο στην περίπτωση μιας παραγωγής σαν το Fast and Furious. 

Fast & Furious Fast X Backstage

Λεωφορεία που διαλύονται, συνοικίες που καταστρέφονται και άνθρωποι που τρέχουν. Πραγματικοί άνθρωποι και μοιάζει εντυπωσιακό το γεγονός πως τα CGI στην προκειμένη περίπτωση έχουν διακοσμητικό χαρακτήρα και βελτιώνουν απλώς την εικόνα που θα δούμε εμείς ως θεατές.

Fast & Furious Fast X Backstage

Κατά τα άλλα αυτοκίνητα καταστρέφονται και μάλιστα πολλά, ενώ οι σκηνές με τις κόντρες μην νομίζεις πως γίνονται σε πολύ αργή κίνηση και τις κάνουν οι υπολογιστές να φαίνονται σε απίστευτες ταχύτητες. Το Charger του Dom και οι "αντίπαλοί" του κινούνται ταχύτατα και κάπου εκεί αναλαμβάνουν ρόλο οι κασκαντέρ και οι επαγγελματίες οδηγοί επικίνδυνων σκηνών. 

Διαβάστε Επίσης

Νέα trailer και videos 

Την ίδια στιγμή όσο πλησιάζει η πρεμιέρα του Fast X, που στην χώρα μας είναι την Πέμπτη 18 Μαΐου το επίσημο κανάλι της ταινίας στο YouTube προσθέτει όλο και περισσότερα videos με κομμάτια στα οποία επικεντρώνεται ξεχωριστά το ενδιαφέρον. Όπως το ποιος είναι ο κακός Dante ή το love story του Dom με την μητέρα του παιδιού του, Letty. 


Διαβάστε ακόμα:
 - Ο κροκόδειλος της Κολωνίας: Το παράξενο όχημα που κυκλοφορούσε νόμιμα
 - Το Nurburgring ανέβασε το όριο ταχύτητας: Πόσα km/h πρέπει να πιάνει το αυτοκίνητό σου για να μπεις
 - Gran Turismo: Το πρώτο trailer της ταινίας που βασίζεται σε αληθινή ιστορία
Ετοιμοπαράδοτο το SUV Peugeot 3008 στην Ελλάδα και με χαμηλότερη τιμή

Best of Network