Video Ferrari F80: Μπήκαμε στο νέο ασύλληπτο hypercar ναυαρχίδα του Μαρανέλο

Το Top Gear βρέθηκε στην σπάνια περίσταση παρουσίασης ενός halo car από το Maranello και επεξεργάστηκε για πολύ ώρα την Ferrari F80 για να σου μεταφέρει κάθε πτυχή ενός μοναδικού hypercar.

Ferrari F80

Η Ferrari παρουσίασε την νέα ναυαρχίδα στην γκάμα της, την Ferrari F80. Το αυτοκίνητο που έρχεται εναρμονισμένο με την εποχή να κάνει ακριβώς αυτό που έκαναν τα αντίστοιχα halo cars της εταιρείας ιστορικά, όταν μετέφεραν τις τεχνολογίες των αγώνων και κυρίως της F1 στον δρόμο και στον καθημερινό οδηγό (περίπου τέλος πάντων). 

Ferrari F80

Το Top Gear ήταν εκεί φυσικά και τα σχεδόν 20 λεπτά που θα σπαταλήσεις στο video παρακάτω θα είναι υψηλής ποιότητας ενημερωτικού χαρακτήρα, σε συνδυασμό με ψυχαγωγική διάθεση και πάντα μια όσο πιο ανεπαίσθητη αυτοκινητική νοσταλγία γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις. 

Ferrari F80 Top Gear Video

Ο Jack Rix ωστόσο αντιμετωπίζει με σεβασμό την εξωτική κατασκευή που στέκεται δίπλα του και όλους εμάς που παρακολουθούμε γιατί τέτοιες σπάνιες στιγμές, από την στιγμή που η προηγούμενη αντίστοιχη παρουσίαση ήταν της LaFerrari το 2013, σημασία δεν έχει να δείχνεις μόνο τον ενθουσιασμό και το δέος που σου προκαλεί ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα 1.200 ίππων με επιστημονική επιμέλεια κατασκευής, αλλά να πεις και δύο χρήσιμα λόγια. 

Και εκείνος δεν είπε μόνο δύο, μας εξηγεί τα πάντα.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network