Video: Το νέο Tesla Cybertruck είναι μια οδηγική εμπειρία

Οδηγούμε το νέο Tesla Cybertruck και αναζητούμε τους λόγους για τους οποίους το pick up της Tesla έχει προκαλέσει τόσο ντόρο γύρω από την παρουσία του. Υπάρχουν και είναι πολλοί.

Tesla Cybertruck

Το Tesla Cybetruck ήδη κυκλοφορεί στους δρόμους της Αμερικής, μετά τις πρώτες παραδόσεις σε πελάτες που έκανε ο ίδιος ο Elon Musk και το Top Gear δεν έχασε την ευκαιρία να το δοκιμάσει προκειμένου να απαντήσει το μεγαλύτερο ερώτημα που υπάρχει αυτή την εποχή. 

Tesla Cybertruck

Πως είναι το Tesla Cybetruck στον δρόμο; 

Ο Jack Rix βρέθηκε στις ΗΠΑ και κυκλοφόρησε με το Tesla Cybertruck μεταξύ των ανθρώπων που το έχουν παραγγείλει ή που το βλέπουν και δεν το αντέχουν. Ρώτησε απλούς περαστικούς πως τους φαίνεται, αλλά ασχολήθηκε και με την ουσία του πράγματος, καθώς ρώτησε δύο από τους σημαντικότερους ανθρώπους στην δημιουργία αυτού που όλοι περίμεναν πως θα είναι μια αποτυχία της Tesla. 

Tesla Cybertruck

Τώρα αρκετά χρόνια μετά την πρώτη του παρουσίαση και το σπασμένο τζάμι που προκάλεσε αντιδράσεις και χλευασμό, το Cybertruck προκαλεί την ίδια την αυτοκίνηση χάρη στον τρόπο που δουλεύει η Tesla. 

Tesla Cybertruck Top Gear Video

Ένα ελαφρύ pick up, πανίσχυρο και ανθεκτικό όσο κανένα άλλο με τεχνολογία που δεν προϋπήρχε και δεν έχουμε δει σε άλλα αυτοκίνητα, όχι μόνο της κατηγορίας του αλλά γενικώς. 

Tesla Cybertruck

Ένα φορτηγάκι που φτάνει να έχει 845 ίππους και να κερδίζει στα ίσια μια Porsche 911, την ίδια στιγμή που μπορεί κανείς να το θέσει στις πιο εξαντλητικές δοκιμασίες για να ολοκληρώσει εργασίες και μεταφορές. 

Tesla Cybertruck

Είναι δυνατόν να είναι τόσο καλό σε όλα; Η απάντηση στα επόμενα (πολλά) λεπτά στο video του Top Gear. 

Best of Network