Hyundai και Kia συνεργάζονται με τεχνολογικό κολοσσό για την επόμενη μέρα των SDV αυτοκινήτων

Η Hyundai και η Kia ενώνουν τις δυνάμεις τους με τεχνολογικό κολοσσό για την δημιουργία λογισμικού που θα επικεντρώνεται στον οδηγό και θα αποτελέσει την επόμενη ημέρα των SDV αυτοκινήτων.

Hyundai Mobis τηλεματική πλατφόρμα 5G

Η Hyundai και η Kia ανακοίνωσαν τη νέα τεχνολογική συνεργασία με τη Samsung Electronics για την ενοποίηση του λογισμικού SDV (software-developed vehicles) και των smartphones, με στόχο να προσφέρουν μια πιο χρηστική εμπειρία λειτουργίας στο οικοσύστημα όλων των μοντέλων των δύο εταιρειών.

Hyundai Kia synergasia Samsung Electronics

Η τελετή υπογραφής πραγματοποιήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου στο R&D Campus της Samsung στη Σεούλ με τις εταιρείες να προετοιμάζονται για τη νέα εποχή στις υπηρεσίες εντός του οχήματος. Αυτό το οικοσύστημα απαιτεί και την εξέλιξη ενός νέου συστήματος infotainment το οποίο ήδη βρίσκεται στο στάδιο της εξέλιξης και θα παρουσιαστεί το 2026.

Διαβάστε Επίσης

Μεταξύ άλλων αυτό το πάντρεμα των τεχνολογιών ενισχυμένης συνδεσιμότητας θα προσδίδει στα μοντέλα και των δύο εταιρειών μια νέα υπηρεσία επαλήθευσης της θέσης του οχήματος με παγκόσμιο ίχνος.

Ουσιαστικά οι χρήστες θα μπορούν εύκολα να ελέγχουν τη θέση του οχήματός τους μέσω της εφαρμογής Connected Car Service ή αν δεν είναι εγγεγραμμένοι στην συγκεκριμένη υπηρεσία θα μπορούν να έχουν τις ίδιες πληροφορίες μέσω της εφαρμογής Samsung SmartThings.

Η Hyundai και η Kia θα απλοποιήσουν επίσης τη διαδικασία εγγραφής του νέου μέλους συνδέοντας τους λογαριασμούς των χρηστών με τη Samsung Electronics.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network