F1 GP Σιγκαπούρης: Πρόγραμμα και ώρες τηλεοπτικής μετάδοσης

Το 18ο Grand Prix της Formula 1 διεξάγεται στην εξωτική Σιγκαπούρη τη νύχτα και θέλει να διατηρήσει το ανατρεπτικό του ιστορικό.

F1 GP Ιταλίας Monza Max Verstappen

Η φετινή F1 είναι ένα περίεργο πρωτάθλημα καθώς αν και ξεκίνησε στο ίδιο μοτίβο που ολοκληρώθηκε το περσινό με την κυριαρχία της Red Bull και του Max Verstappen έχει καταλήξει να είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα των τελευταίων ετών και μάλιστα με τον σωστό τρόπο. 

F1 GP Ιταλίας Monza Lewis Hamilton

Στους τελευταίους 4 αγώνες, είχαμε 4 διαφορετικούς νικητές: Ο Hamilton στο Βέλγιο, ο Norris στην Ολλανδία, ο Leclerc στην Ιταλία και ο Piastri στο Αζερμπαϊτζάν.

Διαβάστε Επίσης

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Max Verstappen έχει να κερδίσει από τον Ιούνιο στην Ισπανία και η διαφορά του από τον Norris έχει μειωθεί στους 59 βαθμούς. Απομένουν 7 αγώνες και 3 Sprint, ήτοι 206 βαθμοί να μοιραστούν και όλα μπορεί να συμβούν. 

F1 Grand Prix Ιταλίας Monza Gasly

Το "ολα μπορεί να συμβούν" είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει από αυτό το Σαββατοκύριακο που διεξάγεται ο αγώνας στη Σιγκαπούρη. Ιστορικά ένα ανατρεπτικό Grand Prix όπως αποδείχτηκε και πέρσι εξάλλου, όταν ο Carlos Sainz πήρε την μοναδική νίκη άλλης ομάδας πλην της Red Bull. 

Το κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα στην Marina Bay είναι το Αυτοκίνητο Ασφαλείας. Από το 2008 ποτέ δεν έχει ολοκληρωθεί αγώνας χωρίς Αυτοκίνητο Ασφαλείας, που σημαίνει πως και  φέτος οι πιθανότητες για ένα τέτοιο είναι πολύ μεγάλες. 

Το πρόγραμμα του αγώνα

Από την στιγμή που ολοκληρώθηκε η ευρωπαϊκή περίοδος της F1 οι ώρες ποικίλλουν. Συνεπώς το τριήμερο της Σιγκαπούρης ξεκινά την Παρασκευή με τις ελεύθερες δοκιμές και συνεχίζεται με την τρίτη περίοδο ελεύθερων το Σάββατο και με τις κατατακτήριες στις 16:00 του Σαββάτου.

Ο αγώνας της Κυριακής ξεκινά στις 15:00. Όλη η δραστηριότητα από την Σιγκαπούρη θα μεταδοθεί απευθείας από την συνδρομητική τηλεόραση του ANT1+, ενώ σε ετεροχρονισμένη μετάδοση θα προβληθεί και στον ελεύθερο ANT1. 

F1 GP Σιγκαπούρης Πρόγραμμα

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network