Μεγάλος σταρ του Χόλιγουντ στη καμπάνια της ηλεκτρικής G-Class

Η καμπάνια θα έχει τίτλο "η άνοδος της ηλεκτρικής ενέργειας" και στο σποτ που θα προβάλλεται θα πρωταγωνιστεί ένας σταρ του Χολιγούντ που δεν το περιμένεις.

Mercedes G-Class Bradley Cooper

Ο διάσημος αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης Bradley Cooper, είναι ο πρωταγωνιστής της νέας ταινίας μικρού μήκους, που θα αποτελέσει τη διαφημιστική καμπάνια της Mercedes, στην οποία θα παρουσιάζεται η νέα, αμιγώς ηλεκτρική G580.

Η ταινία επιχειρεί να αναδείξει τον χαρακτήρα της G-Class μέσα από διαδοχικές σεκάνς δράσης. Εστιάζει στο να υπογραμμίσει την υπεροχή της οδήγησης μιας G-Class, είτε εκτός δρόμου είτε σε οποιοδήποτε αστικό περιβάλλον.

Διαβάστε Επίσης

Υποστηρίζει ότι η G-Class δεν γνωρίζει περιορισμούς από τους δρόμους και τις όποιες συμβάσεις και υπογραμμίζει το όραμα της ενδυνάμωσης των ατόμων να χαράξουν το δικό τους μονοπάτι χωρίς το φόβο της αποτυχίας.

Mercedes G-Class Bradley Cooper

Ο σούπερ σταρ του Χόλιγουντ και ενθουσιώδης οδηγός της G-Class εδώ και χρόνια, παρακολούθησε την εκδήλωση της παγκόσμιας πρεμιέρας στο Λος Άντζελες. Η πρεμιέρα συνοδεύτηκε από την έναρξη της καμπάνιας του μοντέλου και συνεχίζεται με την κυκλοφορία του στην αγορά.

Mercedes G-Class Bradley Cooper

"Η G-Class αποτελεί μέρος της ζωής μου εδώ και σχεδόν 20 χρόνια. Για μένα ήταν πάντα κάτι περισσότερο από ένα αυτοκίνητο: ήταν ένας σύντροφος σε κάθε περιπέτεια”, δηλώνει ο Bradley Cooper.

Mercedes G-Class Bradley Cooper

Από την πλευρά της, η Bettina Fetzer, Αντιπρόεδρος Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ της Mercedes, αναφέρει σχετικά: "Ο Bradley Cooper ήταν μια φυσική επιλογή για αυτή την παγκόσμια πρεμιέρα και καμπάνια, καθώς είναι παλιός θαυμαστής της εμβληματικής μας G-Class. Ως μέλος της αγαπημένης μας οικογένειας G, ο Bradley αποτελεί μια πραγματική έμπνευση για την υπέρβαση των ορίων”.

Η παγκόσμια καμπάνια της μάρκας ξεκίνησε στις 13 Σεπτεμβρίου 2024. Αναμένεται να προβληθεί στις περισσότερες αγορές που δραστηριοποιείται η Mercedes με την G-Class, με τις ημερομηνίες έναρξης να διαφέρουν από αγορά σε αγορά.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network