F1: Αυτό είναι το trailer της ταινίας του Brad Pitt

H F1 έκανε στο πλαίσιο του GP Μεγάλης Βρετανίας την παγκόσμια πρεμιέρα του trailer της ομώνυμης νέας κινηματογραφικής ταινίας του Brad Pitt με θέμα το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

F1 Movie Brad Pitt Teaser Trailer

Το Silverstone δεν είναι μόνο η έδρα της Formula 1 λόγω της παρουσίας και της έδρας των περισσότερων ομάδων στην Μεγάλη Βρετανία, αλλά και της νέας κινηματογραφικής ταινίας με τον ευφάνταστο τίτλο "F1" στην οποία πρωταγωνιστεί ο Brad Pitt.

F1 Movie Brad Pitt Teaser Trailer

Αυτό γιατί η F1 που υπογράφει την παραγωγή μαζί με τον μάστερ του είδους Jerry Bruckheimer έκαναν την πρεμιέρα του νέου φιλμ λίγο πριν την εκκίνηση του αγώνα στην Αγγλία.

F1 Movie Brad Pitt Teaser Trailer

Μια παγκόσμια πρεμιέρα ενός trailer που περίμενε πολύς κόσμος όπως αποδικνύεται καθώς είχε περισσότερες απο 35.000 προβολές σε ζωντανή μετάδοση. 

F1 Movie Brad Pitt Teaser Trailer

Η ταινία "F1" θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2025 και στο πρώτο αυτό trailer είδαμε τα γαλανά μάτια του Brad Pitt να πρωταγωνιστούν σε μεγάλο βαθμό, όπως εξάλλου και στην αφισα της ταινίας και υπό τους ήχους ενός απο τα πιο πωρωτικά τραγούδια στην ιστορία της μουσικής, (We will rock you των Queen), πήραε μια γεύση από το κορυφαίο πρωτάθλημα αγώνων μονοθεσίων στην πιο δραματοποιημένη του μορφή μέχρι σήμερα. 

F1 Movie Brad Pitt Silverstone Grand Prix

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άκρως θετικές αλλά δεν περιμέναμε και κάτι λιγότερο ούτε από το μέγεθος της παραγωγής που αναμένεται μια απο τις ακριβότερες στην ιστορία του κινηματογράφου, ούτε και από τον σκηνοθέτη Joseph Kosinski.

Απολαύστε τον Brad Pitt ως Sonny Hayes στις πρώτες του επίσημες εικόνες μέσα στην πίστα. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network