To Opel Fronterα επέστρεψε-Δείτε τις πρώτες επίσημες εικόνες

To νέο SUV της Opel, υπόσχεται ευρυχωρία και άνεση, σε συνδυασμό με έναν διασκεδαστικό χαρακτήρα. Θα διατίθεται σε ήπια υβριδικές και αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις.

Opel Frontera
Opel Frontera
Opel Frontera
Opel Frontera
Opel Frontera
Opel Frontera
Opel Frontera
Opel Frontera

Η Opel τραβάει το σεντόνι από το νέο της μοντέλο, που μπορούμε πλέον να δούμε απαλλαγμένο από κάθε ψηφιακό καμουφλάζ. Η αναγέννηση του Frontera, δεν αφορά ένα μοντέλο που αποτελεί παραλλαγή του Isuzu MU όπως συνέβαινε δύο δεκαετίες πριν, αλλά ένα SUV (τι άλλο...) που αν θα έπρεπε να βρεις υποχρεωτικά ομοιότητες με κάποιο άλλο, η προφανής επιλογή θα ήταν το Mokka.

Διαβάστε Επίσης

Σε κάθε περίπτωση, αυτό είναι. Και η Opel υπόσχεται πως θα χαρακτηρίζεται από ισόποσες δόσεις λειτουργικότητας και διασκεδαστικής συμπεριφοράς. Κάτι που σημαίνει πως το νέο Frontera, όπως συμβαίνει και με κάθε άλλο μοντέλο, γεννιέται με τις καλύτερες προθέσεις.

Opel Frontera

Θα μπορείς να το αποκτήσεις ως ήπιο υβριδικό με σύστημα 48V, αλλά και ως αμιγώς ηλεκτρικό. Για την ώρα η Opel δεν δίνει περισσότερα στοιχεία αναφορικά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, όμως αν θέλεις να μαντέψεις, ρίξε μια ματιά στα διαθέσιμα σύνολα της Stellantis. Όλο και κάτι θα βρεις εκεί που είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει τελικά το κινητήριο σύνολο του νέου Frontera.

Opel Frontera

Όπως είπαμε, σχεδιαστικά το Frontera υιοθετεί το σύγχρονο dna της Opel, με την εταιρεία να αναφέρει πως το διευρυμένο μεταξόνιο συμβάλλει στο να αποκτήσει το νέο της μοντέλο καλύτερη ποιότητα κύλισης.

Ψηφιακό εσωτερικό

Opel Frontera

Στο εσωτερικό, οι διαδοχικές οθόνες 10 ιντσών στο ταμπλό αποτελούν το σήμα κατατεθέν όλων των σύγχρονων Opel, με τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ψυχόμενη θέση ασύρματης φόρτισης, τέσσερις υποδοχές USB και στάνταρ Apple CarPlay και Android Auto. Επιπλέον, ένας ιμάντας στην κεντρική κονσόλα, βοηθάει τα tablet και λοιπές συσκευές να μην αναπηδούν σε περίπτωση που θελήσεις να πάρεις τον δύσκολο δρόμο.

Opel Frontera

Ο χώρος αποσκευών διαμορφώνεται στα 460 λίτρα (1.600 με αναδιπλωμένες τις πλάτες των πίσω καθισμάτων) και γενικά, η Opel έχει φροντίσει ώστε οι χώροι για μικροαντικείμενα να μην σου λείψουν στο νέο Frontera. Επιπλέον, τα μπροστινά καθίσματα διαθέτουν το σύστημα που η Opel ονομάζει "Intelli-Seat” και υπόσχεται να σου παρέχει μεγαλύτερη άνεση στα μακρινά ταξίδια.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Opel, το νέο Frontera "είναι ιδανικά προσαρμοσμένο στο αστικό και περιαστικό περιβάλλον, με μια πλήρως ηλεκτρική έκδοση διαθέσιμη από το λανσάρισμα. Συνδυάζοντας στιβαρή σχεδίαση, ευρυχωρία, έξυπνες λύσεις και αποδοτικούς κινητήρες, το νέο Opel Frontera θα προσελκύσει ένα ευρύ φάσμα πελατών που θέλουν να ξεχωρίζουν από το πλήθος”.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network