Αυτή την ηλεκτρική restomod Porsche μπορείς να την επαναφέρεις

Η Everrati προσφέρει την cabrio έκδοση της Porsche 911 964 σε ηλεκτρικό restomod αλλά αν δεν σου αρέσει την επαναφέρει ξανά στην προηγούμενη κατάσταση

Everrati Porsche 964 911 Cabrio

Porsche με back up, είναι αυτό το ηλεκτρικό restomod που έφτιαξε η Everrati και βασίζεται στην Porsche 911 964. Την συγκεκριμένη επιλογή την έχουμε δει και σε άλλες μορφές που είναι, κατά κάποιο τρόπο πιο ελκυστικές, δεδομένου πως η Singer (αυτήν εννοούμε) έχει επιλέξει να κρατήσει τον συμβατικό κινητήρα. Όμως ως restomod και δη ηλεκτρικό έχει ομολογουμένως, ένα κάποιο ενδιαφέρον. 

Everrati Porsche 964 911 Cabrio

Ιδίως από μια εταιρεία όπως η Everrati που έχει θέσει ως αποστολή και προορισμό της να εκνευρίζει κόσμο και κοσμάκη, εξηλεκτρίζοντας θρυλικά κλασικά αυτοκίνητα όπως το Ford GT40 ή η "παγόδα" Mercedes 280SL. Αυτά όμως είναι γούστα, εδώ που φτάσαμε, έτσι από την συγκεκριμένη 964 cabrio έχει αφαιρεθεί ο 3.8 lt κινητήρας και έχει τοποθετηθεί μια μπαταρία 62 kWh για να προσφέρει την ενέργεια και να γίνεται η δουλειά. 

Κινητήρας εκτός, μπαταρία εντός

Everrati Porsche 964 911 Cabrio

Η "δουλειά" έχει να κάνει με την ιπποδύναμη, η οποία σύμφωνα με τους ανθρώπους της εταιρείας μετατροπών, θα είναι αντίστοιχη με μια Porsche Signature 964 που είχαν λανσάρει πέρσι τέτοια εποχή και έφτανε τους 500PS. Για την Porsche 964 Cabrio πάντως θα υπάρχει και η επιλογή των 440PS, αλλά δεν ασχολούμαστε με αυτήν τώρα. Η κορυφαία έκδοση θα χρειάζεται λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα για το 0-100km/h και η αυτονομία της θα φτάνει τα 350 χλμ. Δεν ακούγεται άσχημο αυτό, αλλά θα είμαστε πιο σίγουροι όταν οι συνάδελφοι του βρετανικού Top Gear την οδηγήσουν. Δηλαδή σύντομα. 

Υπόσχεση επαναφοράς 

Everrati Porsche 964 911 Cabrio

Το πιο ενδιαφέρον όπως είπαμε ασφαλώς, είναι η δυνατότητα της επαναφοράς δεδομένων ή του downgrading ή του ctrl+alt+delete ή όπως αλλιώς το λένε αυτό στην γλώσσα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Δηλαδή η Everrati, όπως κάνει με όλα της τα αυτοκίνητα, προσφέρει την εναλλακτική να το επαναφέρεις στην αρχική του κατάσταση, αν κάτι δεν πάει καλά. Κυρίως με τη διάθεσή σου να οδηγείς ένα εμβληματικό αυτοκίνητο χωρίς οροφή και αντί για τον ήχο του boxer να ακούς σφυρίγματα και στροβιλισμούς από τον αέρα. 

Everrati Porsche 964 911 Cabrio

Όλα αυτά όμως είναι λεπτομέρειες μπροστά στο όραμα του ιδρυτή και επικεφαλής της Everrati, Justin Lunny, ο οποίος υπερήφανα δήλωσε πως οι αγοραστές δεν έχουν πολλές επιλογές για ηλεκτρικά αυτοκίνητα χωρίς οροφή, έτσι εκείνος είναι χαρούμενος που μπόρεσε να λύσει ένα τέτοιο πρόβλημα. 

Everrati Porsche 964 911 Cabrio

Σε αυτό έχει δίκιο ο κύριος και θα ήταν μικροπρέπεια από λογαριασμό μας να μην το αναγνωρίσουμε. Εξάλλου υπάρχει πάντα το ctrl+alt+delete. 

Best of Network