Ποια αυτοκίνητα της Audi επέλεξαν οι ποδοσφαιριστές της FC Bayern

Στα πλαίσια της πολυετούς συνεργασίας της με την ομάδα της FC Bayern, η Audi παρέδωσε ηλεκτρικά αυτοκίνητα στους ποδοσφαιριστές της πρωταθλήτριας Γερμανίας εδραιώνοντας την ευρύτερη υποστήριξή της στα προγράμματα νεολαίας και ανάπτυξης του συλλόγου.

Έντεκα εργαζόμενοι της Audi, που επιλέχθηκαν από πολλούς που έκαναν αίτηση μέσω διαδικτύου παρέδωσαν πρόσφατα τα κλειδιά των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της εταιρείας σε παίκτες, προπονητές και στελέχη της ομάδας ποδοσφαίρου της Bayern Μονάχου.

Ο σούπερ σταρ Harry Kane, ο αρχηγός της εθνικής Γερμανίας Joshua Kimmich , ο προπονητής Vincent Kompany και ο τερματοφύλακας Manuel Neuer παρέλαβαν ένα Audi SQ8 SUV e-tron. Ο Γερμανός διεθνής Jamal Musiala επέλεξε ένα Audi Q6 SUV e-tron, ενώ ο ανερχόμενος αστέρας Aleksandar Pavlovic επέλεξε ένα Audi Q4 e-tron.

Oι βοηθοί προπονητών μαζί με τον κεντρικό αμυντικό Dayot Upamecano επέλεξαν το Audi SQ6 SUV e-tron. Το κορυφαίο ηλεκτρικό μοντέλό προσφέρει αυτονομία έως και 598 χλμ. και εντυπωσιακή απόδοση φόρτισης.

Ο διεθνής Γερμανός ποδοσφαιριστής Thomas Muller θα οδηγεί φέτος ένα Audi RS e-tron GT Performance

Ένα άλλο δημοφιλές μοντέλο είναι το Audi RS e-tron GT Performance, το οποίο θα οδηγούν αυτή τη σεζόν παίκτες όπως οι Thomas Muller, Konrad Laimer και Leon Goretzka.

Κατά την εκδήλωση της παράδοσης-παραλαβής, οι αστέρες του ποδοσφαίρου της Bayern μοίρασαν αυτόγραφα και έβγαλαν selfies με τους οπαδούς της ομάδας.

Ο Jamal Musiala επέλεξε ένα Audi Q6 SUV e-tron

Ο Michael Diederich, αντιπρόεδρος της FC Bayern Μονάχου, σημείωσε: "Στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Bayern εκτιμούμε τη βιωσιμότητα και ως σύλλογος θέλουμε να δώσουμε το θετικό παράδειγμα για τα εκατομμύρια των οπαδών μας σε όλο τον κόσμο όσον αφορά την ηλεκτρική κινητικότητα. Η αξιόπιστη συνεργασία μας με την Audi αποτελεί βασικό στοιχείο της στρατηγικής βιωσιμότητας της ομάδας”.

Ο Serge Gnabry υπογράφει αυτόγραφα στους μικρούς οπαδούς της Bayern

Από την μεριά του, ο διευθύνων σύμβουλος της Audi και μέλος του εποπτικού συμβουλίου της FCB Gernot Dollner τόνισε τη σημασία της μακροχρόνιας συνεργασίας: "Η FC Bayern είναι ένας ισχυρός συνεργάτης στο πλευρό μας για πάνω από 22 χρόνια. Μοιραζόμαστε τα υψηλά πρότυπα που θέτουμε για τον εαυτό μας και τον στόχο να είμαστε στην κορυφή των αντίστοιχων τομέων μας.

Καθώς κινούμαστε προς ένα ηλεκτρικό μέλλον, οι επαγγελματίες παίκτες της FC Bayern είναι σημαντικοί πρεσβευτές, βοηθώντας να εμπνεύσουμε τους ανθρώπους για την ηλεκτρική κινητικότητα με τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα μας. Όσον αφορά την αθλητικότητα, τα οχήματά μας ταιριάζουν απόλυτα με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του συλλόγου”.

Το Audi SQ8 e-tron του Joshua Kimmich

Αξίζει να σημειωθεί πως η Audi υποστηρίζει την ανδρική ομάδα της FC Bayern Munich από το 2002. Η γερμανική εταιρεία υποστηρίζει επίσης τη γυναικεία ομάδα της FC Bayern από το 2021.

Στις αρχές του 2024, η συνεργασία επεκτάθηκε ώστε να συμπεριλάβει τα προγράμματα νεολαίας και ανάπτυξης του συλλόγου, καθιστώντας την έναν ολοκληρωμένο συνεργάτη για τις δραστηριότητες της FC Bayern σε όλα τα τμήματα. Η Audi είναι μέτοχος της FC Bayern Munchen AG από το 2011.

 

Audi Bayern Munich
Audi SQ8 e-tron Joshua Kimmich
Audi RS e-tron GT Thomas Muller
Audi RS e-tron GT Jamal Musiala
Audi Serge Gnabry