Εντυπωσιακή πτώση τιμών στην Ελλάδα για Subaru Crosstrek και Solterra-μέχρι και 10.540 ευρώ

Ο αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Subaru στην ελληνική αγορά ανακοίνωσε τις νέες τιμές διάθεσης για τα Crosstrek και Soltera και οι μειώσεις είναι εντυπωσιακές.

Subaru Solterra

Με εντυπωσιακές μειώσεις ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές της Subaru στην Ελλάδα για τα Crosstrek και Soltera. Για τα μοντέλα Crosstrek οι μειώσεις φθάνουν έως τις 3.245 ευρώ.

Ειδικότερα, το τετρακίνητο Crosstrek διατίθεται σε τρείς εκδόσεις εξοπλισμού με την βασική Style να κοστίζει πλέον 38.850 ευρώ και την κορυφαία Premium να τιμάται 42.970 ευρώ. Ενδιάμεσα υπάρχει και η έκδοση Style Xtra με τιμή στα 40.700 ευρώ.

Subaru Crosstrek dokimi
Subaru Crosstrek

Εντυπωσιακά μεγαλύτερες μειώσεις παρατηρούνται στο ηλεκτρικό Subaru Solterra όπου φθάνουν έως τα 10.540 ευρώ. Συγκεκριμένα, η πρώτη έκδοση 4eXPERIENCE του τετρακίνητου ηλεκτρικού Solterra έχει και την μεγαλύτερη μείωση κοστίζοντας πλέον 47.960 ευρώ.

Αντιστοίχως, η αμέσως επόμενη έκδοση 4eXPERIENCE Plus τιμάται στα 55.400 ευρώ ενώ η κορυφαία έκδοση 4eXPERIENCE Plus ΒΤ διατίθεται στα 55.950 ευρώ.

Subaru Forester 2025
Το νέο Subaru Forester αναμένεται στην Ελλάδα στις αρχές του 2025

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι τιμές για το νέο Forester, που είδαμε στην πρόσφατη έκθεση της Αθήνα και αναμένεται στις αρχές της επόμενης χρονιάς, θα ανακοινωθούν στα τέλη Νοέμβρη. Όλα τα μοντέλα της Subaru υποστηρίζονται από εγγύηση καλής λειτουργίας Subaru Safe8 διάρκειας οχτώ ετών χωρίς όριο χιλιομέτρων.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network