Δείτε την Lamborghini Revuelto με 2.000 ίππους (video)

Ο οίκος βελτιώσεων Underground Racing, ανέλαβε το έργο της δημιουργίας της πρώτης Revuelto με twin-turbo κινητήρα, στοχεύοντας στον διπλασιασμό της ισχύος της.

Lamborghini Revuelto Underground Racing

Η Lamborghini Revuelto είναι αναμφίβολα άξιος διάδοχος της Aventador. Οι οπαδοί της μάρκας είχαν φοβηθεί ότι η ιταλική εταιρεία θα εγκαταλείψει τον V12, αλλά η Lamborghini όχι μόνο τον κράτησε ζωντανό στο νέο μοντέλο, αλλά τον ενίσχυσε προσθέτοντας τρεις ηλεκτροκινητήρες.

Διαβάστε Επίσης

Το αποτέλεσμα ήταν η ισχύς να ανέρχεται σε τετραψήφιο νούμερο, όμως φαίνεται πως για την εταιρεία βελτιώσεων Underground Racing, αυτό δεν ήταν αρκετό. Έτσι, σχεδιάζει να ενισχύσει περαιτέρω τον V12 του ιταλικού hypercar, προσθέτοντας ένα ισχυρό σύστημα διπλού υπερσυμπιεστή τιτανίου, το οποίο παρουσίασε σε ένα video στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η αναβάθμιση αναμένεται να διπλασιάσει την ιπποδύναμη, με το σύστημα διπλού turbo της Underground Racing να χρησιμοποιεί στροβιλοσυμπιεστές Billet Wheel Precision. Αν το θέλεις και με τη γλώσσα των αριθμών, στόχος είναι οι 2.000 ίπποι, 999 περισσότεροι από την εργοστασιακή έκδοση.

H πρώτη Revuelto με twin-turbo

Η Revuelto θα λάβει έναν πλήρως αναβαθμισμένο κινητήρα, μαζί με το σύστημα διαχείρισης κινητήρα JRR M1 του βελτιωτή. Ο υβριδικός V12 των 6.5 λίτρων αποδίδει όπως είπαμε 1.001 ίππους και 725 Nm ροπής. Αν και δεν αναφέρεται συγκεκριμένο νέο νούμερο ροπής, θεωρητικά θα πρέπει επίσης να έχει αυξηθεί σημαντικά.

Lamborghini Revuelto 2024

Η Revuelto έχει 0-100 km/h σε 2,5 δευτερόλεπτα και οι αναβαθμίσεις της Underground, αναμένεται να μειώσουν αυτό το χρόνο κατά μερικά δέκατα του δευτερολέπτου ακόμα.

Σύμφωνα λοιπόν με το post της Underground Racing, αυτή θα μπορούσε να είναι η πρώτη Revuelto με twin-turbo κινητήρα στον κόσμο. Ωστόσο, δεν περιμένουμε να είναι η μοναδική για πολύ καιρό.

Η Revuelto είναι sold out μέχρι τα τέλη του 2026, οπότε λογικά θα δούμε περισσότερες από αυτές στους δρόμους τους επόμενους μήνες και κάποιες, μέσα στα γκαράζ βελτιωτών πρόθυμων να πάρουν όσα περισσότερα μπορούν από τον υβριδικό V12.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network