Διεύρυνση γκάμας Goodyear UltraGrip Performance 3

Η δημοφιλής σειρά χειμερινών ελαστικών UltraGrip Performance 3 της Goodyear θα διευρυνθεί προσφέροντας νέες διαστάσεις με στόχο να καλυφθεί η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση τόσο σε πρώτη τοποθέτηση όσο και σε αντικατάσταση.

Goodyear UltraGrip Performance 3

Το βραβευμένο χειμερινό ελαστικό UltraGrip Performance 3 που φέρει τεχνολογία αιχμής θα κατασκευαστεί σε περισσότερες διαστάσεις εντός του 2024. Περισσότεροι από 40 νέοι κωδικοί θα είναι διαθέσιμοι με το 90% αυτών να αφορά μεγέθη από 19 ίντσες και άνω.

Το ελαστικό είναι βελτιστοποιημένο για να ταιριάζει σε μια μεγάλη γκάμα σύγχρονων οχημάτων αλλά και ηλεκτρικών μοντέλων όπως το Volkswagen ID.7 Tourer, το Renault 5 E-Tech και η Porsche Taycan.

Goodyear UltraGrip Performance 3

Η σειρά UltraGrip Performance 3 διαθέτει καινοτομίες της Goodyear όπως την τεχνολογία Snow Protect και την Wet Grip+, που βελτιστοποιούν την απόδοση του ελαστικού σε χρήση κατά τους χειμερινούς μήνες.

Επιπροσθέτως, η τεχνολογία Goodyear SoundComfort μειώνει τον θόρυβο κύλισης, ενώ το Goodyear SealTech μπορεί να ανταποκριθεί αποτελεσματικά σε διεισδύσεις πέλματος διαμέτρου έως 5 mm, παρέχοντας στους οδηγούς μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network