O Marκ Zuckerberg έχει Porsche Cayenne μετατροπή σε van (εικόνες, video)

Ο Mark Zuckerberg έκανε ειδική παραγγελία μιας Porsche Cayenne ως van με συρόμενη πόρτα για να κάνει δώρο στην γυναίκα του, Priscilla και έχουμε φωτό και video δίπλα στην δική του 911 GT3 στο ίδιο χρώμα.

Porsche Cayenne van Mark Zuckerberg

O Mark Zuckerberg μπορεί να κάνει δώρο στην γυναίκα του Priscilla Chan ένα αυτοκίνητο, αλλά αυτό είναι κάτι που ξέρεις ήδη, και το ξέραμε πριν ο Αμερικανός προσπεράσει τον Jeff Bezos στην λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων του πλανήτη και ανέβει μια θέση εκεί, για να είναι τρίτος. Αυτό που δεν ξέραμε είναι πως έφτιαχνε ένα ειδικό αυτοκίνητο που δεν υπάρχει όμοιό του στον κόσμο. 

Porsche Cayenne van Mark Zuckerberg

Ο Zuckerberg παρουσίασε στο αγαπημένο του Facebook μια Porsche Cayenne GT σε έκδοση van. Είναι ένα από τα πιο περίεργα αυτοκίνητα που έχεις δει καθώς πρόκειται για ένα επιμηκυμένο πολυτελές σπορ SUV που διαθέτει πλέον μια συρόμενη πόρτα στο πλάι.

Διαβάστε Επίσης

Στην ανάρτησή του ο Αμερικανός τόνισε πως η σύζυγός του ήθελε ένα minivan και εκείνος ασχολήθηκε να σχεδιάσει μόνος του ένα αυτοκίνητο που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε θα έπρεπε να υπάρχει ήδη.

Το κύριο χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης Porsche, όπως εξάλλου και κάθε van είναι οι ηλεκτρικές συρόμενες πόρτες. Αυτή η δυνατότητα είναι σπάνια για SUV, αλλά πρόσφατα την ενσωμάτωσε και η Toyota στο μοντέλο Century, δανειζόμενη ένα χαρακτηριστικό από τα van.

Για να υλοποιήσει αυτό το όραμα, ο Zuckerberg συνεργάστηκε με την West Coast Customs, το διάσημο συνεργείο tuning που φημίζεται για τη δουλειά του σε εξαιρετικά οχήματα. Ωστόσο, το Cayenne δεν ήταν η μόνη προσθήκη στο γκαράζ του. 

Porsche Cayenne van Mark Zuckerberg

Ο Zuckerberg παρήγγειλε επίσης ένα αντίστοιχο Porsche 911 GT3 Touring με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Είναι μια αναφορά στους λάτρεις της οδήγησης, καθώς και το Cadillac CT5-V Blackwing του διαθέτει μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Αν και το κόστος του επιμηκυμένου Cayenne Turbo GT παραμένει άγνωστο, το στάνταρ μοντέλο ξεκινάει πάνω από από €190.000.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network