YouTuber τράκαρε την McLaren του σε ζωντανή μετάδοση (video)

Σε ένα video χαρακτηριστικό των σημείων των καιρών 20χρονος YouTuber έστελνε μηνύματα ενώ οδηγούσε την McLaren του και τράκαρε σε ζωντανή μετάδοση.

Jack Doherty YouTuber

Ο Jack Doherty, γνωστός YouTuber και streamer του Kick, τράκαρε με μια McLaren 570S στο Μαϊάμι, την οποία οδηγούσε στέλνοντας μηνύματα από το κινητό του τηλέφωνο.

Jack Doherty YouTuber

Το ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας και καταγράφηκε ζωντανά στο Kick stream του. Ο Doherty έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο υδρολίσθησε και πέρασε στην απέναντι λωρίδα κυκλοφορίας, καταλήγοντας σε μια προστατευτική μπάρα ασφαλείας.

Διαβάστε Επίσης

Τη στιγμή της σύγκρουσης, ο Doherty είχε 185.000 θεατές, σύμφωνα με το Sportskeeda. Παρά τη σοβαρότητα του ατυχήματος, οι κάμερες συνέχισαν να καταγράφουν ολόκληρο το περιστατικό. Ενώ ο 20χρονος δεν σταμάτησε να καταγράφει με την κάμερα, ούτε κατά τον απεγκλωβισμό του. 

Μετά το ατύχημα, ο λογαριασμός του Doherty στο Kick απενεργοποιήθηκε, καθώς οι ενέργειές του παραβίασαν τις οδηγίες της πλατφόρμας σχετικά με τη "Νομιμότητα," οι οποίες απαιτούν την τήρηση των τοπικών νόμων και την προτεραιότητα στην ασφάλεια.

Jack Doherty YouTuber

Μια από τις οδηγίες του Kick υποχρεώνει τους streamers να ακολουθούν τους νόμους, συμπεριλαμβανομένων των κανόνων οδικής ασφάλειας, και απαγορεύει την οδήγηση με απόσπαση προσοχής.


Ο Doherty, που είχε αγοράσει τη McLaren για 202.850 δολάρια στα τέλη του περασμένου έτους, είχε τροποποιήσει το αυτοκίνητο με ένα χαρακτηριστικό περιτύλιγμα σε στυλ paintball και μια εξατομικευμένη εξάτμιση. Δυστυχώς, το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς κατά τη σύγκρουση.

Μετά το ατύχημα, το video δείχνει τον Doherty να καταγράφει τον οπερατέρ του, τον Μάικλ, ο οποίος ήταν ζαλισμένος και αιμορραγούσε από το κεφάλι. Ο Doherty τον ρωτά αν είναι καλά. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για έλεγχο, με τον Μάικλ να κάνει ράμματα στο τραύμα του.

Ο νεαρός δέχτηκε έντονη κατακραυγή στο διαδίκτυο, εξ αιτίας του γεγονότος πως διαμαρτυρόταν για τις ζημιές στο αυτοκίνητό του πριν ενδιαφερθεί για την κατάσταση του συνοδηγού του, ο οποίος ήταν αιμόφυρτος δίπλα του. 

Λίγες ώρες μετά το ατύχημα δημοσίευσε (φυσικά) και το σχετικό video στο κανάλι του στο YouTube, ενώ όπως ανακοίνωσε το Kick ο Doherty αποκλείστηκε δια παντός από την πλατφόρμα streaming. 

Το περιστατικό είναι μια καλή ευκαιρία να θυμηθούν όλοι όσοι θα το παρακολουθήσουν πόσο σημαντικό είναι να διατηρείται η προσοχή του οδηγού όταν βρίσκεται πίσω από το τιμόνι ενός οχήματος. Πολύ δε περισσότερο σε δύσκολες καιρικές συνθήκες όπως αυτές που αντιμετώπιζει ο 20χρονος YouTuber.


Λίγους μήνες πριν ο ίδιος ο Doherty είχε επίσης ένα ατύχημα ακόμη πιο ανόητο από αυτό της επιτάχυνσης με ένα supercar, όταν ντελαπάρισε με ένα off road buggy στην αυλή της έπαυλής του.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

  

Best of Network