Ranger Rover Sport: Ένας gentleman στην καμπάνια του

Κορεσμός βρετανικότητας στην διαφημιστική καμπάνια του νέου Range Rover Sport όπου πρωταγωνιστεί ο Theo James γνωστός από τον ρόλο του στην σειρά του Netflix "Gentlemen".

Range Rover Sport Theo James
Range Rover Sport Theo James
Range Rover Sport Theo James
Range Rover Sport Theo James
Range Rover Sport Theo James
Range Rover Sport Theo James
Range Rover Sport Theo James
Range Rover Sport Theo James

Η Range Rover λάνσαρε μια εντυπωσιακή νέα καμπάνια για το νέο Range Rover Sport, αναδεικνύοντας την ουσία της έντονης  βρετανικότητας. Στην καμπάνια πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός και παραγωγός Theo James, συνοδευόμενος από μια γοητευτική παρέα καθαρόαιμων ζώων και επιβλητικών αλόγων, όλα σε ένα χαρακτηριστικά βρετανικό αρχοντικό.

Range Rover Sport Theo James

Ως το πιο δυναμικό όχημα στη σειρά της Range Rover, το Range Rover Sport επιδεικνύει τα πολυτελή αθλητικά του διαπιστευτήρια μέσω της εντυπωσιακής οδήγησης του Theo James σε ποικίλες διαδρομές, συμπεριλαμβανομένης μιας απαιτητικής ανάβασης σε πέτρινες σκάλες.

Διαβάστε Επίσης

Το όχημα διαθέτει το εντυπωσιακό Velocity Blue εξωτερικό χρώμα, που είναι πλέον διαθέσιμο στους πελάτες της εταιρείας, ενισχύοντας τη φήμη της Range Rover ως ηγέτη στη σύγχρονη πολυτέλεια.

Το Range Rover Sport συνδυάζει επιβλητική δύναμη με ανταγωνιστική απόδοση και ικανότητα σε κάθε έδαφος, προσφέροντας μια σειρά από ήπιους και plug-in υβριδικούς κινητήρες.

Ένα σύνολο προηγμένων τεχνολογιών εξασφαλίζει τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου ως πρωταθλητή απόδοσης, με χαρακτηριστικά όπως ρυθμιζόμενη δυναμική αερανάρτηση για ευαίσθητο χειρισμό, κατανομή ροπής, προσαρμοστική δυναμική και δυναμική εκκίνηση.

Ο Theo James, γνωστός για τους ρόλους του σε επιτυχημένες παραγωγές όπως το Netflix "The Gentleman" και "The White Lotus: Sicily," ενσωματώνει τις βρετανικές ρίζες της Range Rover σε αυτή την καμπάνια.

Η παραγωγή πραγματοποιήθηκε στην εξοχική κατοικία Harewood House στο West Yorkshire, όπου η κληρονομιά συναντά τη σύγχρονη κομψότητα. Σε αυτό το σκηνικό, το Range Rover δημιούργησε μια σύγχρονη έκπληξη μέσω αφηγηματικής καινοτομίας, με ελιγμούς γύρω από μια σκακιέρα 3 μέτρων και αφηρημένα γλυπτά, και την έκπληξη των θεατών, συμπεριλαμβανομένων δύο περίεργων αλπακά.

Range Rover Sport Theo James

Κατά τη διάρκεια της παραγωγής, ο James χειρίζεται με αυτοπεποίθηση το Range Rover Sport, περνώντας δεξιοτεχνικά κοιλάδες και επιταχύνοντας σε ποικιλία εδαφών. Μια εντυπωσιακή σκηνή δείχνει ένα άλογο και αναβάτη να καλπάζουν μέσα από την πρωινή ομίχλη, με τον James να τους παρακολουθεί από τον καθρέφτη πλευρικής όψης του οδηγού — μια αναφορά στην ευέλικτη παρουσία του Range Rover Sport.

Η παραγωγή πλαισιώνεται από ένα ζωηρό παιχνίδι καταδίωξης, όπου το πιστό ιρλανδικό λυκόσκυλο του James περιμένει την επιστροφή του με μια μπάλα στο στόμα.

Range Rover Sport Theo James

Το Range Rover Sport είναι δραματικό, βιωματικό και αδιάλλακτο, ένα βρετανικό πολυτελές σπορ SUV με προσωπικότητα, τέλεια εναρμονισμένο με τον Theo James, τόσο στον χαρακτήρα του στο "The Gentleman" όσο και στην προσωπική του ζωή, καθώς είναι ο περήφανος ιδιοκτήτης ενός υβριδικού ηλεκτρικού Range Rover Sport. 

Η Geraldine Ingham, Παγκόσμια Διευθύντρια της Range Rover, μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της: "Το Range Rover Sport ενσαρκώνει τον απίστευτο βρετανικό σχεδιασμό με απαράμιλλη ικανότητα οδήγησης. Συνδυάστε το με έναν υβριδικό κινητήρα plug-in που μου προσφέρει 80 χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας με μηδενικές εκπομπές άνθρακα και αρκετό χώρο για να χωρέσει την ανήσυχη οικογένειά μου και έχουμε έναν ξεκάθαρο νικητή. Ντελικατέ!”

Η παγκόσμια καμπάνια θα λανσαριστεί τον Οκτώβριο του 2024 σε όλες τις αγορές της Range Rover. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network