Η νέα Porsche Macan ήρθε στην Ελλάδα με ένα glamorous πάρτι

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της νέας ηλεκτρικής Porsche Macan σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, με προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού και των τεχνών.

Porsche Macan party

Με τη νέα Macan, η Porsche ενισχύει τη θέση της στην premium ηλεκτροκίνηση, συνδυάζοντας τεχνολογία αιχμής και απαράμιλλη κομψότητα. Το νέο μεσαίο SUV της εταιρείας είναι πλέον ηλεκτρικό επιβεβαιώνοντας την δέσμευση της Porsche για κορυφαίες επιδόσεις στα πλαίσια της βιωσιμότητας.

Η νέα Macan αποδίδει 516 ίππους και προσφέρει αυτονομία άνω των 600 χλμ./φόρτιση, μια συνθήκη όπου αυτή την περίοδο ελάχιστα μοντέλα εκεί έξω μπορούν να εκπληρώσουν. Όμως το βασικότερο όλων είναι η εμπειρία χρήσης που παραμένει Porsche έστω και αν εκλείπει το ηχόχρωμα λειτουργίας ενός θερμικού κινητήρα.

Porsche Macan party
Η Μαρία Σάκκαρη, Brand Ambassador της εταιρείας δίπλα στη νέα Macan

Την παρουσίαση προλόγισε ο Πάρης Κυριακόπουλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και ο Νίκος Σινογιάννης, γενικός διευθυντής της Porsche Greece, όπου μοιράστηκαν τη δική τους οπτική για τη νέα εποχή της Porsche.

Porsche Macan party
Ο πρώην μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου με τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο του ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, Πάρη Κυριακόπουλο

Μεταξύ άλλων ο Πάρης Κυριακόπουλος τόνισε: "Tο κλειδί στην επιτυχία είναι η συνεχής προσαρμογή και εξέλιξη”, ενώ υπογράμμισε τη φιλοσοφία του oμίλου, που συνοψίζεται στο κεντρικό μήνυμα "Move, Evolve, Transform”. Χαρακτηριστικά ανέφερε: "Κάθε μέρα, κινούμαστε μπροστά και εξελισσόμαστε, με σκοπό τη δημιουργία έντονων συναισθημάτων μέσα από την κίνηση”.

Porsche Macan party
Από αριστερά διακρίνονται οι: Ελπίδα Φιλιππίδου, Βαγγέλης Πλυτάς, Νίκος Σινογιάννης, Σοφία Μητράκη και Τάκης Νάκος

Από την πλευρά του, ο Νίκος Σινογιάννης σημείωσε: "Η νέα Macan αντιπροσωπεύει το όραμά μας για το μέλλον, όπου οι sport επιδόσεις, η οδηγική απόλαυση και η βιωσιμότητα συνυπάρχουν αρμονικά”, τονίζοντας τις τεχνολογικές καινοτομίες, την αυτονομία και την ταχύτατη φόρτιση του πρώτου ηλεκτρικού SUV της Porsche.

Porsche Macan party
Ο Κώστας και Ινώ Στεφανή μαζί με την Μάϊρα Πασσιά και την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Οικοδέσποινα της εκδήλωσης ήταν η ταλαντούχα ηθοποιός Στεφάνια Γουλιώτη ενώ στην πρεμιέρα του μοντέλου παρευρέθηκε η τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, Brand Ambassador της Porsche, μαζί με την μητέρα της Αγγελική Κανελλοπούλου, ο πρώην μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου, η ηθοποιός Μαρία Σολωμού και άλλοι.

Porsche Macan party

Η πρεμιέρα της νέας Macan πλαισιώθηκε από από εντυπωσιακά πυροτεχνήματα και laser show, ενώ οι εμφανίσεις από τους Leon of Athens και Katerine Duska, καθώς και DJ set από τον Alejandro, συνέβαλαν στη δημιουργία μιας μοναδικής ατμόσφαιρας, την οποία αποθανάτισε ο διακεκριμένος φωτογράφος Κοσμάς Κουμιανός.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network