Ποια νέα μοντέλα BYD θα δούμε στην έκθεση Auto Athina 2024

Πλούσιο θα είναι το περίπτερο της BYD στην επικείμενη έκθεση Auto Athina 2024 καθώς θα υπάρχουν τέσσερα νέα μοντέλα της εταιρείας σε πρώτη πανελλαδική παρουσίαση.

BYD Dolphin

Η BYD θα δώσει δυναμικό παρών στην έκθεση Auto Athina που πραγματοποιείται από τις 5 έως τις 13 Οκτωβρίου, στο Metropolitan Expo καθώς θα παρουσιάσει το νέο SEAL U DM-i καθώς και άλλα τρία νέα μοντέλα: Yangwang U8, Yangwang U9 και Fangchengbao 5.

Μαζί με αυτά θα υπάρχουν και τα γνώριμα Dolphin, Atto 3 και Seal. Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα μοντέλα της εταιρείας υποστηρίζονται στην ελληνική αγορά από εγγύηση 6 ετών συνολικά για το αυτοκίνητο και 8 ετών για την μπαταρία.

BYD Seal U
BYD Seal U

Ειδικότερα το Seal U DM-i αποτελεί την SUV εκδοχή του sport-sedan Seal και θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σε δύο plug-in hybrid εκδόσεις. Η πρώτη και βασική ονομάζεται Boost, διαθέτει μπαταρία 71,8 kWh, παράγει ισχύ 218 ίππων και έχει μετάδοση κίνησης στους μπροστινούς τροχούς. Η διάθεση του στην ελληνική αγορά προσδιορίζεται στα 34.500 ευρώ με το όφελος της κρατικής επιδότησης.

Η δεύτερη και κορυφαία έκδοση Design, είναι τετρακίνητη και θα αποδίδει 324 ίππους και έχει μεγαλύτερη μπαταρία 87 kWh. Η τιμή διάθεσης βρίσκεται στα 37.900 ευρώ – επίσης με την κρατική επιδότηση.

Yangwang U8
Yangwang U8

Από την άλλη, το μοντέλο U8 είναι το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής της μάρκας Yangwang. Πρόκειται για ένα πολυτελές plug-in hybrid off-road όχημα που είναι εξοπλισμένο με πολυάριθμες μοναδικές τεχνολογίες. Η θηριώδης ισχύ των 1.200 ίππων του εξασφαλίζουν επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,6 δευτερόλεπτα.

BYD Yangwang U9
Yangwang U9

Το U9, επίσης της Yangwang είναι ένα ηλεκτρικό supercar που βασίζεται στην ανώτερη πλατφόρμα e4 και διαθέτει τεχνολογία DiSus-X Intelligent Body Control System. Μεταξύ άλλων, διαθέτει 4 ηλεκτροκινητήρες έχει συνολική ισχύ άνω των 1.300 ίππων και σπάει τα χρονόμετρα με 0-100 σε μόλις 2,36''.

Fangchengbao Bao 5
Fangchengbao Bao 5

Τέλος, το Fangchengbao Bao 5 που διαπραγματεύεται την υπόστασή του στην κατηγορία των SUV υψηλών επιδόσεων, διαθέτει και αυτό καινοτόμα συστήματα όπως το Υδραυλικό Σύστημα Ελέγχου Πλαισίου "DiSus-P”. Εδώ το μοτίβο της τεχνολογίας είναι plug-in hybrid με απόδοση 681 ίππους, τετρακίνηση και δυνατότητα "κλειδώματος" των διαφορικών.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης, οι ενδιαφερομένοι θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν στο προαύλιο χώρο οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα μοντέλα BYD μεταξύ των Dolphin, Atto 3, Seal, Seal U και Seal U DM-i.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network