Η Apple βγάζει ταινία για τα Matchbox με απίθανο πρωταγωνιστή

Η Apple θα μεταφέρει την μαγευτική ατμόσφαιρα των μινιατούρων της Matchbox στον κινηματογράφο σε μια ταινία με πραγματικούς ηθόποιους και πρωταγωνιστή έκπληξη.

Matchbox 70 Years

Αν και ακόμη οι λεπτομέρειες παραμένουν ασαφείς, η Apple Original Films ανακοίνωσε επισήμως πως ετοιμάζει ταινία με θέμα τα Matchbox, την θρυλική σειρά απο μινιατούρες της Mattel.

Ο John Cena έχει ήδη υπογράψει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην live-action προσαρμογή, και όχι, δεν πρόκειται για κινούμενα σχέδια ή CGI γιατί θα είναι μια ταινία με πραγματικούς ηθοποιούς.

Διαβάστε Επίσης

Το σενάριο υπογράφουν οι David Coggeshall και Jonathan Tropper, δύο συγγραφείς που έχουν στο βιογραφικό τους τόσο πιο ελαφριά όσο και σοβαρότερα φιλμς. Η παραγωγή γίνεται σε συνεργασία με τη Skydance και την Mattel Films, ενώ οι παραγωγοί David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger και Robbie Brenner συμμετέχουν επίσης στο πρότζεκτ.

Η ιστορία μπορεί να κυμαίνεται από μια διασκεδαστική, γεμάτη δράση ταινία με αυτοκίνητα έως κάτι πιο ρεαλιστικό, ίσως με επίκεντρο τις ρίζες της Matchbox. Η Mattel άφησε να εννοηθεί πως μπορεί να εμπλακεί η ιστορία της εταιρείας, που ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1950 από τον Jack Odell.

John Cena Fast and Furious Fast X

Ωστόσο, με τον John Cena στον πρωταγωνιστικό ρόλο, είναι πιο πιθανό να δούμε μια ταινία γεμάτη δράση, με συναρπαστικές σκηνές αυτοκινήτων και ανάλαφρο ύφος.

Ο Cena δεν είναι ξένος στον κόσμο των γρήγορων αυτοκινήτων, καθώς πρόσφατα υποδύθηκε τον Jakob Toretto στη σειρά ταινιών Fast and Furious.

Εκτός οθόνης, είναι γνωστός λάτρης των αυτοκινήτων, συχνά δημοσιεύοντας την αγάπη του για οχήματα όπως το Honda Civic Type R στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

John Cena Fast and Furious Fast X

Πρόσφατα, στον λογαριασμό του στο Instagram, εμφανίζονται αναρτήσεις με Matchbox αυτοκίνητα, γεγονός που πυροδοτεί εικασίες ότι αυτές μπορεί να είναι διακριτικά στοιχεία για την επερχόμενη ταινία.

Προς το παρόν, δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή ή πότε μπορούμε να περιμένουμε την ταινία στους κινηματογράφους. Ωστόσο με τον John Dena παρόντα ελπίζουμε σε ένα διασκεδαστικό δίωρο. 

Διαβάστε Επίσης

Best of Network