Πέντε παγκόσμιες πρεμιέρες για την Stellantis στο Παρίσι

Ο όμιλος Stellantis έχει προγραμματίσει πέντε παγκόσμιες πρεμιέρες στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι που ξεκινά στις 14 Οκτωβρίου, καθώς και την επίσημη πρεμιέρα της κινεζικής Leapmotor.

Alfa Romeo Junior TV Campaign

Η παρουσία του ομίλου Stellantis στην 90η έκθεση Mondial de l'Auto - Paris Motor Show 2024 θα συνοδευθεί από πέντε παγκόσμιες πρεμιέρες αλλά και από την παρουσίαση της κινέζικης εταιρείας Leapmotor.

Η τελευταία ανήκει στην κοινοπραξία υπό την ηγεσία του ομίλου Stellantis και ξεκινά τις δραστηριότητές της στην Ευρώπης με τα μοντέλα T03 και C10 μέσω 350 σημείων πώλησης παγκοσμίως μέχρι το τέλος του έτους. Μάλιστα, η εταιρεία εισάγεται ήδη και στην ελληνική αγορά από τον όμιλο επιχειρήσεων Βασιλάκη.

Stellantis Paris Motor Show

Στην έκθεση, η Leapmotor θα παρουσιάσει το νέο μοντέλο B10, ένα μικρομεσαίο SUV που θα βασίζεται σε μια καινούργια τεχνολογική πλατφόρμα.

Κατά τα λοιπά, ο όμιλος θα παρουσιάσει συνολικά 26 από τις εταιρείες Citroen, Peugeot, Alfa Romeo και Leapmotor, με πέντε παγκόσμιες πρεμιέρες. Ειδικότερα η Citroen θα παρουσιάσει τα ολοκαίνουργια C3 και C3 Aircross ενώ από την Peugeot θα δούμε το ηλεκτρικό 408 (E-408). Αξίζει να σημειωθεί πως η Peugeot διαθέτει μια διευρυμένη γκάμα ηλεκτρικών μοντέλων με 9 επιβατικά και 3 επαγγελματικά.

Επιπροσθέτως, η Peugeot θα έχει στην έκθεση τις ηλεκτρικές εκδόσεις διευρυμένης αυτονομίας (Long Range) των SUV E-3008 και E-5008 οι οποίες θα προσφέρουν εύρος λειτουργίας 700 και 668 χλμ./φόρτιση.

Alfa Romeo Junior
Alfa Romeo Junior

Τέλος, η Alfa Romeo θα συμμετάσχει με όλη την γκάμα της με προεξέχουσα την εθνική παρουσίαση της νέας έκδοσης Junior Veloce με τους 280 ίππους αλλά και με την παγκόσμια πρεμιέρα της έκδοσης Ibrida.

Οι επισκέπτες θα δουν επίσης την Tonale του 2025 με νέα χαρακτηριστικά, καθώς και την εμβληματική 33 Stradale Fuoriserie, που θα παραχθεί σε μόλις 33 μονάδες.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network