Επίσημο: Πότε παρουσιάζει η Tesla το robotaxi-Αυτή είναι η πρόσκληση

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη του Tesla robotaxi έχει ήδη ξεκινήσει, με την άποστολή προσκλήσεων από πλευράς της εταιρείας για την εκδήλωση της 10ης Οκτωβρίου.

Tesla robotaxi event

Η Tesla ξεκίνησε να αποστέλλει τις προσκλήσεις για την εκδήλωση Robotaxi Event στα Warner Bros. Studios στο Burbank του Λος Άντζελες, που είναι προγραμματισμένη για τις 10 Οκτωβρίου.

Οι πρώτες προσκλήσεις στάλθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου, αναγράφοντας απλά "We, Robot”, καθώς σε δύο περίπου εβδομάδες αναμένεται να δούμε για πρώτη φορά την πλήρως αυτόνομη πλατφόρμα οχημάτων της Tesla.

Διαβάστε Επίσης

Θυμίζουμε πως η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις 8 Αυγούστου, αλλά η Tesla την ανέβαλλε, καθώς ο Elon Musk ζήτησε κάποιες αλλαγές της τελευταίας στιγμής στον σχεδιασμό του οχήματος. Ο ίδιος δήλωσε επίσης ότι ήθελε να επιδείξει και κάποιες ακόμη λειτουργίες, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα γίνονταν και κάποιες αλλαγές σε επίπεδο λογισμικού.

Η ηλεκτρονική πρόσκληση της Tesla για την εκδήλωση της 10ης Οκτωβρίου έχει ως εξής:

Ελάτε μαζί μας για το We, Robot, την επίσημη παρουσίαση του μέλλοντος της αυτονομίας.

Υποβάλετε την RSVP σας πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής, 6 Οκτωβρίου 2024, για να έχετε δικαίωμα συμμετοχής. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και τα εισιτήρια θα εκδοθούν ανάλογα με τη διαθεσιμότητά τους. Θα λάβετε ένα email με τα επόμενα βήματα μόλις επιβεβαιωθεί το εισιτήριό σας.

Τα εισιτήρια δεν μεταβιβάζονται. Πρέπει να είστε 21+ για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση. Οι ταυτότητες θα ελέγχονται κατά την άφιξη στον χώρο της εκδήλωσης. Οι πόρτες ανοίγουν στις 5:00 μ.μ. και το check-in αρχίζει στις 5:30 μ.μ. Οι ομιλίες αρχίζουν στις 7:00 μ.μ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network