Νέο teaser για το Skoda Elroq-Πότε παρουσιάζεται το ηλεκτρικό SUV

Πιθανώς να είναι το τελευταίο teaser αυτό για το Skoda Elroq το νέο ηλεκτρικό compact SUV καθώς η φίρμα αποκάλυψε την ημερομηνία παρυσίασής του.

Skoda Elroq Teaser

Έχει αρκετή πλάκα η διαδικασία αποκάλυψης του Skoda Elroq. Είδαμε μια φιγούρα πριν από καιρό όταν μάθαμε για τα σχέδια της εταιρείας και στην συνέχειa ασχοληθήκαμε με τις πρώτες καμουφλαρισμένες φωτογραφίες του, το εσωτερικό του, τα σκίτσα από τα οποία ξεκίνησε και τον ήχο που προσφέρει. 

Skoda Elroq

Τώρα η Skoda μας εφοδιάζει με ένα ακόμη teaser, γιατί μάλλον τα πέντε μέχρι τώρα είναι λίγα και επιετέλους μας αποκαλύπτει και την ημερομηνία παρουσίασης του αυτοκινήτου.

Είναι η 1η Οκτωβρίου οπότε από το κέντρο της Πράγας θα μεταδοθεί διαδικτυακά σε ολόκληρο τον κόσμο η πλήρης αποκάλυψη του νέου ηλεκτρικού compact SUV. 

Στο νέο teaser η Skoda παρουσιάζει το νέο Tech-Deck Face του Elroq, το οποίο διαθέτει προβολείς LED Matrix beam και νέα γράμματα στο καπό. Η νέα σχεδιαστική γλώσσα Modern Solid συνδυάζει στιβαρότητα, λειτουργικότητα και αυθεντικότητα, μεταδίδοντας μια αίσθηση ασφάλειας και δύναμης.

Πλήρως ηλεκτρικό, το Skoda Elroq είναι ο ιδανικός σύντροφος τόσο για υπαίθριες περιπέτειες όσο και για οδήγηση στην πόλη, χάρη στο συμπαγές σχήμα του και την ιδιαίτερα μικρή ακτίνα στροφής του.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network