Honda: Εξαντλητικές δοκιμές για το πιο σκληροτράχηλο μοντέλο της

Καμουφλαρισμένο, στην αμερικανική έρημο Moab αυτό είναι το πιο σκληροτράχηλο μοντέλο στην γκάμα τη Honda και έχει μπει στο τελικό στάδιο δοκιμών του.

Honda Passport Prototype Testing
Honda Passport Prototype Testing
Honda Passport Prototype Testing
Honda Passport Prototype Testing

Η Honda δοκιμάζει τα μεσαίου μεγέθους νέα SUV της Passport και Passport Trailsport λίγο πριν την πρεμιέρα τους. Το όνομα Passport εμφανίστηκε στην γκάμα της Honda το 1993 – όπως σε πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις προέρχεται από το χώρο της μοτοσυκλέτας (βλέπε Honda C75 Passport) - και μέχρι σήμερα έχουν παρουσιαστεί 3 γενιές με την τελευταία να έχει δεχθεί ένα facelift το 2022. Ουσιαστικά η σειρά Passport βρίσκει το χώρο της στην γκάμα της Honda ανάμεσα στο Honda CR-V και το Pilot.

Το ανασχεδιασμένο Passport Trailsport θα εφοδιάζεται με έναν ισχυρό κινητήρα V6 3,5 λίτρων και ένα νέο κιβώτιο. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν θα είναι ο ίδιος κινητήρας που υπάρχει και στα υφιστάμενα μοντέλα αλλά με περισσότερη ισχύ ή κάποιος νέος. Πάντως ο σημερινός κινητήρας στα Honda Passport αποδίδει 280 ίππους.

Κάτω από τις καμουφλαρισμένες φωτογραφίες διαγράφεται ένα στιβαρό όσο και μυώδες αμάξωμα τονίζοντας τον περιπετειώδη χαρακτήρα του μοντέλου.

Honda Passport Prototype Testing

Αυτό που γνωρίζουμε μετά σιγουριάς είναι ότι τα νέα μοντέλα θα έχουν ένα αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων υψηλής αντοχής, όπως αναφέρει η εταιρεία. Το σημερινό κιβώτιο ταχυτήτων του Passport έχει 9 σχέσεις. Επίσης, αναβαθμισμένο θα είναι και το σύστημα τετρακίνησης I-VTM4 Torque-Vectoring με την εταιρεία να αναφέρει πως είναι 2ης γενιάς.

Τα teasers της Honda δείχνουν το νέο Trailsport να περνάει από αυστηρές δοκιμές στις ΗΠΑ φωτογραφημένο στην έρημο Moab και στους αμμώδεις αμμόλοφους της ευρύτερης περιοχής στη Γιούτα. Η εταιρεία θα αποκαλύψει και τα δύο νέα μοντέλα κάποια στιγμή το φθινόπωρο με τις πωλήσεις να ξεκινούν διεθνώς στις αρχές του 2025.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network