Στην Ελλάδα το νέο Citroen C3-δείτε τις εκδόσεις και τον εξοπλισμό

Το νέο Citroen C3 παρουσιάστηκε στο ελληνικό δίκτυο αντιπροσώπων του ομίλου Συγγελίδη με την λίστα προπαραγγελιών να έχει ήδη ανοίξει για τους ενδιαφερόμενους.

Citroen C3
Citroen C3
Citroen C3
Citroen C3
Citroen C3 diktio
Citroen C3 diktio
Citroen C3 diktio
Citroen C3 diktio

Το νέο Citroen C3 ήρθε και στην ελληνική αγορά με την λίστα παραγγελιών να είναι ανοιχτή στο δίκτυο αντιπροσώπων της Citroen. Πρόκειται για την 4η γενιά του μοντέλου που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2002 και μέχρι σήμερα έχει πουλήσει διεθνώς περί τα 5,6 εκατ. μονάδες.

Η νέα γενιά Citroen C3 χαρακτηρίζεται για την πιο γωνιώδη εικόνα του αμαξώματος και για την πλήρως ανασχεδιασμένη εικόνα του εσωτερικού. Τεχνολογικά φέρει τις νέες αναρτήσεις Advanced Comfort που προσφέρουν έξτρα άνεση –όχι πως το προηγούμενο μοντέλο δεν είχε και αυτό υψηλές προδιαγραφές άνεσης.

Citroen C3

Ο κινητήρας είναι ο γνώριμος 3κύλινδρος 1.2 λίτρων της οικογένειας PureTech με τους 100 ίππους και 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο. Μαζί υπάρχει και σύστημα εξοικονόμησης καυσίμου Start & Stop.

Citroen C3

Οι διαθέσιμες εκδόσεις εξοπλισμού στην Ελλάδα θα είναι τρεις: YOU!, PLUS και ΜΑΧ. Η entry Level έκδοση περιλαμβάνει εκτός των άλλων ένα πακέτο στοιχείων ADAS με Active Safe Brake, Lane Keep Assist, Driver Attention Alert και Speed Limit Information, μαζί με LED φώτα, Air Condition, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και τροχούς διαμέτρου 16 ιντσών.

Citroen C3

Η αμέσως επόμενη έκδοση PLUS διαθέτει κεντρική οθόνη αφής 10,25'' με Wireless Mirror Screen, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, καθίσματα Advanced Comfort, μπάρες οροφής, διχρωμία αμαξώματος, προστατευτικές ποδιές προφυλακτήρα, διάφορα διακοσμητικά "Color Clips” και τροχούς 17 ιντσών.

Τέλος, η κορυφαία έκδοση MAX έχει αυτόματο κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα και πίσω, σύστημα πλοήγησης 3D, ασύρματη φόρτιση smartphone, κάμερα οπισθοπορείας, φιμέ κρύσταλλα και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, η τιμή της βασικής έκδοσης του νέου Citroen C3 θα είναι κάτω από τα 17.000 ευρώ. Οι πρώτες παραδόσεις σε πελάτες έχουν προγραμματιστεί για το τέλος του 2024.

Citroen C3 diktio

Πρεμιέρα στο δίκτυο αντιπροσώπων

Ο όμιλος Συγγελίδη, εισαγωγέας των αυτοκινήτων Citroen στην ελληνική αγορά πραγματοποίησε στις 14 Σεπτεμβρίου στα Ιωάννινα το λανσάρισμα του νέου C3 στο δίκτυο αντιπροσώπων. Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρευρέθηκαν το προσωπικό από τους επίσημους διανομείς και εξουσιοδοτημένους επισκευαστές της φίρμας, το προσωπικό και στελέχη των κεντρικών γραφείων της Citroen στην Αθήνα, καθώς και η διοίκηση του oμίλου περιλαμβανομένων των κ.κ. Πολυχρόνη, Γιάννη και Γιώργου Συγγελίδη.

Citroen C3 diktio
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο Γιάννης Συγγελίδης (αριστερά) και ο Πολυχρόνης Συγγελίδης (δεξιά) βραβεύθηκαν από το δίκτυο αντιπροσώπων της Citroen

Ο Πολυχρόνης Συγγελίδης συνεχάρη όλους τους ανθρώπους του δικτύου για τα εμπορικά αποτελέσματα της Citroen, ενώ παράλληλα, μοιράστηκε το όραμα της φίρμας και του ομίλου για τα επόμενα χρόνια. Επίσης στο επίκεντρο της εκδήλωσης βρέθηκε και η βράβευση των κ.κ. Πολυχρόνη και Γιάννη Συγγελίδη από το επίσημο δίκτυο διανομέων της Citroen.

Citroen C3 diktio
Ο γενικός διευθυντής της Citroen, Πέτρος Πιπερίδης

Από την πλευρά του ο Πέτρος Πιπερίδης, γενικός διευθυντής της εταιρείας, τόνισε ότι η πορεία της γαλλικής φίρμας στην ελληνική αγορά φέρει μια δυναμική που αποτελεί πρόσφορο έδαφος για την έλευση του νέου επαναστατικού C3, το οποίο με τη σειρά του είναι έτοιμο να ξεπεράσει τον προκάτοχο του και να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία που συμμετέχει.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Citroen Hellas, αποτελεί μέλος του Ομίλου Συγγελίδη και ιδρύθηκε το 1970. Έκτοτε συνεχίζει μια δυναμική πορεία στην εγχώρια αγορά, κατέχοντας το 2ο μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς της φίρμας σε όλη την Ευρώπη μετά την Γαλλία έχοντας και ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα στην ελληνική επικράτεια με περισσότερα από 50 σημεία πώλησης και παροχής υπηρεσιών μετά την πώληση.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network