Microlino: Πρώτος αγώνας ταχύτητας μικροκινητικότητας

Αγώνα ταχύτητας με Microlino διεξήχθη στην Ιταλία και το πρώτο Microlino Cup σημαίνει τον πρώτο αγώνα ενιαίου τύπου με αυτοκίνητα μικροκινητικότητας.

Microlino Cup Ιταλία
Microlino Cup Ιταλία
Microlino Cup Ιταλία
Microlino Cup Ιταλία
Microlino Cup Ιταλία
Microlino Cup Ιταλία
Microlino Cup Ιταλία
Microlino Cup Ιταλία
Microlino Cup Ιταλία
Microlino Cup Ιταλία
Microlino Cup Ιταλία
Microlino Cup Ιταλία

Το πρώτο Microlino Cup είναι γεγονός γιατί και η μικροκινητικότητα μπορεί να συνδυαστεί με το πάθος και τη ένταση που προσφέρουν οι αγώνες, έστω και αν η υψηλότερη ταχύτητα των συμμετεχόντων είναι τα 90 km/h. 

Microlino Cup Ιταλία

Το πρώτο Microlino Cup πραγματοποιήθηκε ως μια εκδήλωση, που γιορτάζει τη βιωσιμότητα και το "fun to drive" πνεύμα του cool μικρού ηλεκτρικού, στο Kart Club des Miles στο Μονκαλιέρι της Ιταλίας. Πριν από τον αγώνα, οι συμμετέχοντες πραγματοποίησαν μια γραφική διαδρομή από την Piazza CLN στο Τορίνο, την τοποθεσία του Salone Auto Torino 2024, προς την πίστα, με μια συνοδεία 10 Microlino. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την επιστροφή τους στο Τορίνο το βράδυ.

Διαβάστε Επίσης

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να βιώσουν την ευελιξία και τις επιδόσεις του Microlino κατά τη διάρκεια του αγώνα σε μια ασφαλή και ελεγχόμενη πίστα. Μετά την εκδήλωση, οι συμμετέχοντες κατευθύνθηκαν στο εργοστάσιο παραγωγής στη La Loggia, Τορίνο, όπου κατασκευάζεται το αμιγώς ηλεκτρικό, Ιταλικής κατασκευής, για την τελετή απονομής των βραβείων.

Ο Oliver Ouboter, επικεφαλής της Micro Mobility Systems, εξήρε τις δυνατότητες του οχήματος: "Το Microlino συνδυάζει εξαιρετικές επιδόσεις στην επιτάχυνση, την ταχύτητα και την ασφάλεια με έναν διαχρονικό σχεδιασμό και μια ισχυρή ιταλική ψυχή. Το μονοκόμματο πλαίσιο του, κατασκευασμένο από χάλυβα υψηλής αντοχής και αλουμίνιο, προσφέρει μέγιστη προστασία, ενώ η στρεπτική ακαμψία και η ελαφρότητα των υλικών το κάνουν να ξεχωρίζει στην κατηγορία του. Είμαι βέβαιος ότι οι συμμετέχοντες στο Microlino Cup θα ενθουσιαστούν με την ευελιξία και την οδική συμπεριφορά του, βιώνοντας μια αληθινή εμπειρία οδήγησης γεμάτη αδρεναλίνη".

Microlino Cup Ιταλία

Το Microlino διαθέτει έναν αποδοτικό κινητήρα 17 ίππων που προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις για αυτοκίνητα του είδους. Διαθέτει μέγιστη ταχύτητα 90 km/h και επιταχύνει από 0 σε 50 km/h σε μόλις πέντε δευτερόλεπτα.

Για όσους αναζητούν επιπλέον ώθηση, το αυτοκίνητο προσφέρει λειτουργία Sport, η οποία ενεργοποιείται με ένα κουμπί στο κέντρο του επιλογέα οδήγησης. Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνουν τέσσερα δισκόφρενα για ανώτερη απόδοση πέδησης και ανεξάρτητη ανάρτηση McPherson, που εξασφαλίζει βέλτιστη πρόσφυση και άνεση.

Microlino Cup Ιταλία

Πέρα από τις εντυπωσιακές επιδόσεις του, το Microlino ξεχωρίζει όσον αφορά την ασφάλεια και την ανθεκτικότητα. Πληροί όλα τα πρότυπα ασφαλείας της ΕΕ για αυτοκίνητα κατηγορίας L7e και διαθέτει ένα μοναδικό μονοκόμματο πλαίσιο από χάλυβα υψηλής αντοχής και αλουμίνιο.

Αυτή η καινοτομία το ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές του, οι οποίοι συχνά βασίζονται σε σωληνωτά πλαίσια και πλαστικά πάνελ. Η υψηλή στρεπτική ακαμψία του Microlino του προσδίδει χειρισμό συγκρίσιμο με αυτόν ενός πολύ μεγαλύτερου αυτοκινήτου, ενώ η ελαφριά κατασκευή από αλουμίνιο προσφέρει μια δυναμική εμπειρία οδήγησης.

Microlino Cup Ιταλία

Το αποτέλεσμα είναι μια αξεπέραστη αίσθηση "go-kart" που καθιστά το Microlino μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση μικροκινητικότητας.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network