Νέα χρηματοδότηση Mercedes με σημαντικά προνόμια

Το νέο πρόγραμμα προνομίων "#MercedesOnly" της Mercedes προσφέρει στους ενδιαφερόμενους ένα ελκυστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα με διάφορες διευκολύνσεις.

Mercedes C 300 e

Η Star Automotive Ελλάς, εισαγωγέας των μοντέλων της Mercedes-Benz στην ελληνική δημιούργησε ένα νέο πρόγραμμα προνομίων (#MercedesOnly) με στόχο την όσο το δυνατόν πιο εύκολη απόκτηση ενός μοντέλου της εταιρείας. Με το νέο πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ευέλικτη χρηματοδότηση, αποκτώντας ταυτόχρονα πρόσβαση σε μία πλούσια γκάμα υπηρεσιών και προνομίων.

Το πρόγραμμα χρηματοδότησης προσφέρεται μέσω της Τράπεζας Eurobank και αφορά ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις.

Mercedes GLA

Η συγκεκριμένη χρηματοδότηση απαιτεί προκαταβολή 35% και έχει προνομιακό επιτόκιο 3,9% (πλέον εισφοράς 0,6% Ν.128/75). Η δε διάρκεια του δανείου μπορεί να είναι από 36 έως 60 ισόποσες μηνιαίες δόσεις με τελευταία να είναι δόση Balloοn.

Στο τέλος της χρηματοδότησης ο πελάτης έχει πολλαπλές επιλογές: Μπορεί να αποκτήσει την κυριότητα του οχήματος, να αναχρηματοδοτήσει την τελευταία δόση ή να επιστρέψει το όχημα στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο διανομέων της εταιρείας με εγγυημένη αξία επαναγοράς - βάσει των όρων της σύμβασης.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network