H Ford φέρνει το karaoke στο αυτοκίνητο-πώς λειτουργεί

H Ford προσθέτει λειτουργία karaoke στο σύστημα infotainment επιλεγμένων μοντέλων της, μεταξύ των οποίων η Mustang Mach-E. Διαβάστε πώς λειτουργεί για να κάνετε εκδρομές αλά ελληνική ταινία.

H Mustang Mach-E είναι από τα ηλεκτρικά μοντέλα που ενδιαφέρονται να κάνουν πιο ευχάριστη την παραμονή σου στο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που η μεγάλη κεντρική οθόνη, περιλαμβάνει διάφορα παιχνίδια, ενώ σου δίνει τη δυνατότητα ακόμη και να ζωγραφίσεις σε αυτή.

Πλέον, περνάει στο επόμενο στάδιο, προσθέτοντας λειτουργία karaoke στο σύστημα infotainment, κάτι που όπως μας ενημερώνει η Ford, θα αφορά και άλλα μοντέλα της εκτός από την Mach-E. Εννοείται πως το karaoke θα είναι διαθέσιμο μόνο όσο το όχημα παραμένει σταθμευμένο.

Ένα ακόμη μοντέλο που θα περιλαμβάνει τη συγκεκριμένη λειτουργία είναι το pickup F-150 Lightning του 2024, όπου με μια ενημέρωση λογισμικού θα λάβει την έκδοση της εφαρμογής Stingray Karaoke, η οποία χρησιμοποιεί αισθητήρες για να ανιχνεύσει αν κάποιος βρίσκεται στη θέση του συνοδηγού.

Πρόσβαση και από smartphone

Εάν υπάρχει όντως συνεπιβάτης, θα μπορεί να σαρώσει έναν κωδικό QR στην οθόνη για να χρησιμοποιήσει τη λειτουργία karaoke μέσω του smartphone, ενώ η μουσική θα αναπαράγεται μέσω του ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου.

Η εφαρμογή θα προστεθεί αργότερα και στα βενζινοκίνητα οχήματα με το σύστημα infotainment Ford και Lincoln Digital Experience. Η οθόνη αφής θα εμφανίζει τους στίχους των τραγουδιών μόνο όταν το όχημα είναι σταθμευμένο.

"Στόχος μας στη Ford είναι να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την εμπειρία για τους πελάτες μας, παρέχοντας λειτουργίες όπως το Stingray Karaoke, που τελικά αποδεικνύονται διασκεδαστικές”, δήλωσε ο Chet Dhruna, γενικός διευθυντής της Ford για το connect and engage.

"Οι άνθρωποι της Ford και της Stingray συνεργάστηκαν στενά για να φέρουν την εφαρμογή στους ιδιοκτήτες της Ford, ώστε να μπορούν να δημιουργούν αναμνήσεις με τους φίλους και την οικογένειά τους, όπου κι αν βρίσκονται στο ταξίδι τους”, κατέληξε ο Dhruna.

Η Ford δήλωσε ότι η εφαρμογή Stingray προσφέρει τραγούδια από μια μεγάλη ποικιλία ειδών, με τους στίχους να εμφανίζονται σε 38 γλώσσες.