O Jason Statham διαφημίζει το νέο VW Transporter (video)

Τον ηθοποιό που έχει συνδέσει το όνομά του με το VW Transporter όσο κανείς άλλος επέλεξε η Volkswagen για την προωθητική καμπάνια του νέου επαγγελματικού van.

VW Transporter Jason Statham

Ένας παλιός γνώριμος του Ομίλου Volkswagen και ένας από τους πιο γνωστούς ήρωες ταινιών δράσης του Hollywood, συντροφεύει το Volkswagen Trasnporter στα πρώτα του βήματα, μετά την πρόσφατη παρουσίασή του.   

VW Transporter Jason Statham

Ο Jason Statham ο οποίος είχε συνδέσει το όνομά του με την εταιρεία στην δημοφιλή σειρά ταινιών "The Transporter", διαφημίζει τώρα το κανονικό Trasnporter.

Διαβάστε Επίσης

Ο Statham εκείνη την εποχή οδηγούσε αυτοκίνητα της Audi και τώρα επαναφέρει τον χαρακτηριστικό του δυναμισμό και την ενέργειά του για να προωθήσει το τελευταίο επαγγελματικό όχημα της εταιρείας. 

Η καμπάνια παρουσιάστηκε κατά την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Transporter στην IAA 2024 στο Ανόβερο, όπου προβλήθηκε για πρώτη φορά ένα τρέιλερ με πρωταγωνιστή τον Statham. O πρωταγωνιστής "φοράει" ξανά το ρόλο του Transporter και ποζάρει με το κλασικό άγριο βλέμμα του εμπρός από το νέο επαγγελματικό αυτοκίνητο. 

VW Transporter Jason Statham

Η Sandra Waidelich, Επικεφαλής Πωλήσεων & Marketing Experience στα επαγγελματικά της Volkswagen, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για τη συνεργασία: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Τζέισον Στέιθαμ είναι το πρόσωπο της νέας μας καμπάνιας. Η ενέργεια και το αξεπέραστο στυλ του ταιριάζουν απόλυτα με την ανθεκτικότητα, την αξιοπιστία και την καινοτόμο τεχνολογία του νέου Transporter. Οι αντιδράσεις στο τρέιλερ, τόσο επιτόπου όσο και διαδικτυακά, ήταν ενθουσιώδεις".

Η καμπάνια, που δημιουργήθηκε από την Scholz & Friends, τη διεθνή ηγετική διαφημιστική εταιρεία της Volkswagen, θα περιλαμβάνει μια σειρά δυναμικών διαφημίσεων και ψηφιακού περιεχομένου, με στόχο να αναδείξει τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου Transporter.

VW Transporter Jason Statham

Αυτά περιλαμβάνουν την εντυπωσιακή χωρητικότητα φόρτωσης, την κορυφαία οδηγική συμπεριφορά και τα υπερσύγχρονα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όλα σχεδιασμένα για να καλύψουν τις ποικίλες ανάγκες των χρηστών.

Με τον Jason Statham  να ενσαρκώνει την ευελιξία και την αντοχή του Transporter, η Volkswagen προωθεί το νέο μοντέλο ως την απόλυτη λύση για τις σύγχρονες επαγγελματικές ανάγκες. "Το Transporter επιστρέφει", αναφέρει η εταιρεία, και με τον Jason Statham στο τιμόνι, είναι έτοιμο να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network