Πώς θα οδηγήσετε τα ηλεκτρικά της Volvo στην Ελλάδα

Η νέα προωθητική ενέργεια Volvo Electric Days δίνει την δυνατότητα στους ενδιαφερομένους να οδηγήσουν κάποιο ηλεκτρικό μοντέλο της εταιρείας και να λάβουν μοναδικές προσφορές σε αγορά ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων.

Volvo EX30 Mini SUV 2024

Από τις 19 έως τις 21 Σεπτεμβρίου και στα πλαίσια την προωθητικής ενέργειας Volvo Electric Days, η εταιρεία θα προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες αγοράς σε ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα σε όλο το δίκτυο των επίσημων αντιπροσώπων της.

Το Volvo Electric Days αποτελεί μια γιορτή για τα ηλεκτρικά μοντέλα της εταιρείας αλλά συνάμα και μία πρόσκληση για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για τις προτάσεις της σουηδικής εταιρείας στην ηλεκτροκίνηση.

Volvo EC40
Volvo EC40

Είναι μια μοναδική ευκαιρία γνωριμίας με την ηλεκτρική γκάμα της Volvo ειδικά μετά και την εφαρμογή του προγράμματος κρατικής επιδότησης "Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙΙ” που προσφέρει μεγαλύτερο όφελος για την αγορά κάποιου μοντέλου μηδενικών ρύπων.

Για να κλείσετε κάποιο test drive μπορείτε να απευθυνθείτε εδώ με τα διαθέσιμα μοντέλα να είναι το μικρό SUV EX30, το μεγαλύτερο EX40 αλλά και το crossover EC40.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network