Αυτά είναι ελαστικά της Hankook ειδικά σχεδιασμένα για ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Η Hankook επεκτείνει την γκάμα ελαστικών που έχει αναπτυχθεί με γνώμοντα τα χαρακτηριστικά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων παρουσιάζοντας τη νέα σειρά iON GT.

Hankook iON GT

Το iON GT της Hankook είναι ένα καλοκαιρινό ελαστικό που διατίθεται σε δύο εκδόσεις: για ηλεκτρικά μοντέλα sedan και SUV. Χαρακτηριστικό γνώρισμα του νέου ελαστικού είναι το υψηλό ποσοστό ανακυκλωμένων και ανανεώσιμων υλικών, τα οποία προσφέρουν μεγαλύτερη αντοχή και ανθεκτικότητα σε σχέση με ελαστικά συμβατικής τεχνολογίας.

Οι τεχνικοί της Hankook εργάστηκαν με πυρίτιο βιολογικής προέλευσης και PET από πλαστικά απόβλητα. Τα ελαστικά διαθέτουν επίσης έλαια και ρητίνη φυτικής προέλευσης, συνθετικό καουτσούκ από βιο-κυκλικές πρώτες ύλες, καθώς και αιθάλη από έλαιο πυρόλυσης ανακτημένη από φθαρμένα ελαστικά στο τέλος του κύκλου ζωής τους.

Διαβάστε Επίσης

Τα ελαστικά για τα ηλεκτρικά οχήματα έχουν υψηλότερο επίπεδο φθοράς σε σύγκριση με τα ελαστικά ενός αυτοκινήτου συμβατικής τεχνολογίας.

Ένας τρόπος με τον οποίο η Hankook το αντιμετωπίζει αυτό είναι η τεχνολογία i Super Mileage η οποία εγγυάται μια εξαιρετικά ομοιόμορφη πίεση επαφής στο δρόμο και συμβάλλει στην παράταση της διάρκειας ζωής του ελαστικού.

Hankook iON GT

Επίσης, η τεχνολογία Opti Cure της Hankook συμβάλλει στη σημαντική μείωση της αντίστασης κύλισης. Οι πολύ πιο ανθεκτικές ίνες αραμιδίου ενισχύουν την ακρίβεια του τιμονιού σε συνδυασμό με την τεχνολογία Grip Boost, η οποία μειώνει την κίνηση του πλευρικού τοιχώματος. Ταυτόχρονα, το μείγμα πέλματος ProGrip εξασφαλίζει καλύτερη πρόσφυση σε υγρές επιφάνειες.

Ένας άλλος στόχος εξέλιξης ήταν τα όσο το δυνατόν πιο αθόρυβα χαρακτηριστικά λειτουργίας. Και εδώ η Hankook προτάσσει την τεχνολογία i Sound Absorber όπου σε συνδυασμό με την ειδική σχεδίαση του πέλματος μειώνει αισθητά το επίπεδο θορύβου στην καμπίνα.

Το iON GT θα κυκλοφορήσει σε μεγέθη ζάντας από 16 έως 20 ίντσες.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network