Οδηγός ΚΤΕΛ έστριβε τσιγάρο και κοιτούσε το κινητό ενώ οδηγούσε (Video)

Οδηγός ΚΤΕΛ κατάφερε να παραβιάσει πολλά άρθρα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας στο ίδιο δρομολόγιο καθώς οδηγούσε κάνοντας παράλληλα όλα όσα απαγορεύονται.

Οδηγός λεωφορείου μιλάει στο κινητό

Το multitasking δεν επιτρέπεται στην οδήγηση, βασικά δεν είναι θέμα απαγόρευσης ή όχι, αλλά ρεαλιστικών κινδύνων που υπάρχουν όταν οδηγείς και κάνεις ταυτόχρονα άλλα πράγματα, κάτι που ισχύει ακόμη στην εποχή μας, παρά το υψηλό επίπεδο αυτονομίας που προσφέρουν τα ADAS των σύγχρονων αυτοκινήτων. 

Λεωφορείο Υπεραστικό

Και αυτά που ισχύουν για την καθημερινότητα των οδηγών ΙΧ, ισχύουν στο πολλαπλάσιο όταν μιλάμε για επαγγελματίες. Όπως ακριβώς ο οδηγός ΚΤΕΛ στο video παρακάτω που ενώ οδηγεί σκρολάρει στα μηνύματα στο κινητό του, χαζεύει φωτογραφίες στα social media και διαβάζει μηνύματα. 

Στο άλλο χέρι κρατάει τσιγάρο, ενώ λίγο αργότερα, αφού τελείωσε πια αυτό το τσιγάρο ήρθε η ώρα για το επόμενο, το οποίο το έφτιαξε επί τόπου στρίβοντας γιατί άλλη χάρη έχει το στριφτό, από τα έτοιμα των εταιρειών. 

Λεωφορείο υπεραστικό στο κέντρο της Αθήνας

Και αν υποθέσουμε πως σε κάποιο παράλληλο σύμπαν, όπως αυτό στο οποίο προφανώς ζει ο συγκεκριμένος επαγγελματίας οδηγός, όλα αυτά μπορείς να τα καταφέρεις μαζί και δεν υπάρχει πρόβλημα ενώ οδηγείς, δεν λαμβάνουμε καν υπόψην το οτι απαγορεύεται να καπνίζεις ενώ οδηγείς και δη σε δημόσιο όχημα. 

Αν αυτό δεν είναι τζακ ποτ παραβάσεων, τότε τι; 

Δείτε παρακάτω το video του Voria.gr

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network