Ο Donald Trump θέλει τον Elon Musk στην κυβέρνηση αν κερδίσει-τι θέση θα έχει

Ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, Donald Trump, δήλωσε ότι σε περίπτωση που κερδίσει τις προσεχείς εκλογές, έχει έτοιμη θέση στην κυβέρνηση για τον Elon Musk.

Elon Musk

Το πολιτικό φλερτ μεταξύ του υποψήφιου για την προεδρία των ΗΠΑ, Donald Trump, και του Elon Musk, έχει ξεκινήσει εδώ και κάποιο διάστημα, με τον ισχυρό άντρα της Tesla να δηλώνει σε κάθε ευκαιρία την στήριξή του στην υποψηφιότητα Trump. Και όπως φαίνεται, ήρθε η ώρα ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων να δώσει έμπρακτα σημάδια και της δικής του στήριξης.

Διαβάστε Επίσης

Έτσι λοιπόν, την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, ο Trump πραγματοποίησε ομιλία στην Οικονομική Λέσχη της Νέας Υόρκης, επιβεβαιώνοντας για πρώτη φορά δημόσια την πιθανή δημιουργία μιας "Επιτροπής Κυβερνητικής Αποδοτικότητας", στην περίπτωση που είναι ο νικητής των επόμενων εκλογών.

Ο Trump δήλωσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του: "Θα δημιουργήσω μια επιτροπή κυβερνητικής αποτελεσματικότητας, με αποστολή τη διενέργεια πλήρους οικονομικού ελέγχου και ελέγχου των επιδόσεων ολόκληρης της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, αλλά και τη διατύπωση συστάσεων για δραστικές μεταρρυθμίσεις”.

O Musk είναι σύμφωνος

Η μεγάλη είδηση ωστόσο, είναι πως ο Trump ανέφερε επίσης ότι ο Musk έχει ήδη "συμφωνήσει” να ηγηθεί της επιτροπής, κάτι που υποστηρίζεται από τα ίδια του τα λόγια κατά τη διάρκεια ενός podcast με τον Λεξ Φρίντμαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ο Musk δήλωσε στη συνέντευξη ότι έχει ήδη "συζητήσει με τον Donald Trump την ιδέα μιας επιτροπής κυβερνητικής αποτελεσματικότητας” και όπως είπε, θα ήταν πρόθυμος να συμμετάσχει σε αυτή την επιτροπή.

Νωρίτερα, ο Trump είχε δηλώσει ότι δεν ήταν σίγουρος αν ο Musk θα είχε χρόνο να έχει οποιαδήποτε ιδιότητα στο υπουργικό συμβούλιο του πρώην προέδρου, σε περίπτωση επανεκλογής του. Ωστόσο, ο Musk φαίρεται να είναι ενθουσιασμένος με την ιδέα, καθώς δήλωσε ότι "ανυπομονεί να υπηρετήσει την Αμερική, αν του παρουσιαστεί η ευκαιρία”.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network