Αυτά είναι τα νέα ηλεκτρικά επαγγελματικά της Kia

Από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου και στα πλαίσια της έκθεσης στο Ανόβερο, η Kia θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τα πρωτότυπα και πλήρως εξηλεκτρισμένα μοντέλα PV5 και PV7.

Kia PBV IAA Anovero

Η πρώτη συμμετοχή της Kia στην έκθεση IAA Hannover 2024 είναι γεγονός με την εταιρεία να προβάλλει τα νέα πρωτότυπα μοντέλα της PBV (Platform Beyond Vehicles) που έχουν εξελιχθεί για την αγορά των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (LCV).

Έτσι λοιπόν στο της Kia (Hall13, location C71) θα παρουσιαστούν από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου τα εξής πρωτότυπα ηλεκτρικά μοντέλα: PV5 High Roof, PV5 People Mover, PV5 3D και PV7. Η εταιρεία αναφέρει σε ανακοίνωσή της πως το πρώτο μοντέλο παραγωγής από αυτή τη σειρά θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2025.

Τα Kia PBV είναι ιδανικά τόσο για B2B όσο και για ιδιώτες πελάτες. Αποτελούν ολοκληρωμένες λύσεις μετακίνησης, που συνδυάζουν την ηλεκτροκίνηση με προηγμένες λύσεις λογισμικού, ασύρματες ενημερώσεις (over the air) και ευρύχωρες καμπίνες φόρτωσης με το χαμηλότερο ύψος εισόδου στην αγορά.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network