Νέο ελαστικό ειδικά για SUV από την Hankook

Το νέο καλοκαιρινό ελαστικό για SUV και τετρακίνητα οχήματα Hankook Dynapro HPX θέτει υψηλά πρότυπα στην ασφάλεια, την άνεση και την ανθεκτικότητα.

Ηankook Dynapro HPX

Η Hankook παρουσίασε πρόσφατα το νέο Dynapro HPX. Πρόκειται για ένα ανθεκτικό καλοκαιρινό ελαστικό που προορίζεται για τετρακίνητα οχήματα και SUV. Το δελτίο Τύπου της εταιρείας αναφέρει πως το νέο ελαστικό θέτει υψηλά πρότυπα σε ότι αφορά στην ασφάλεια, στην άνεση και στην ανθεκτικότητα.

Το Dynapro HPX προσφέρει υψηλή χιλιομετρική απόδοση χάρη σε ένα πρόσφατα εξελιγμένο μείγμα υλικών και ένα ειδικά σχεδιασμένο πέλμα με διευρυμένη επιφάνεια επαφής που κατανέμει ομοιόμορφα την πίεση στο έδαφος. Επιπλέον, το Dynapro HPX προσφέρει βελτιωμένη πρόσφυση κατά το φρενάρισμα και κατά τη στροφή σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Ηankook Dynapro HPX

Σε σύγκριση με το προηγούμενο ελαστικό Dynapro HP2, επιτυγχάνει  15% μείωση της απόστασης πέδησης σε υγρές επιφάνειες, αλλά και 7% βελτίωση στην απόδοση χειρισμού στο βρεγμένο οδόστρωμα.

Παράλληλα, το νέο ελαστικό προσφέρει καλά επίπεδα άνεσης. Διαθέτει μια ειδική τεχνολογία ανάμεσα στο εσωτερικό των αυλακώσεων του πέλματος που εκτός των άλλων στενεύει τη διαδρομή του αέρα και ως εκ τούτου μειώνει αποτελεσματικό το θόρυβο κύλισης. Η νέα σειρά Dynapro HPX είναι διαθέσιμη σε μεγέθη ζάντας από 16 έως 19 ίντσες.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network