Μειώνονται τα διόδια στην Αττική Οδό-πόσο θα πληρώνουμε από Οκτώβριο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο Υπουργικό Συμβούλιο ανακοίνωσε την μείωση της τιμής στα διόδια στην Αττική Οδό. Πότε εφαρμόζεται το νέο τιμολόγιο και πόσο θα κοστίζει η διέλευση

Αττική Οδός

Στα προβλήματα της καθημερινότητας αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο που συνεδρίασε νωρίτερα σήμερα, ενώ ανακοίνωσε ότι τα διόδια στην Αττική Οδό θα μειωθούν από 2,8 ευρώ στα 2,5 ευρώ σημειώνοντας ότι "αυτό είναι ένα χειροπιαστό αποτέλεσμα για τους πολίτες, ειδικά γι’ αυτούς οι οποίοι χρησιμοποιούν τακτικά τον κεντρικό αυτοκινητόδρομο της πόλης".

Κυριάκος Μητσοτάκης

Αναλυτικά τα λόγια του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν τα εξής: "Δεν πιστεύω ότι ο κόσμος ασχολείται ιδιαίτερα με το τι συμβαίνει στην αντιπολίτευση, ασχολείται πάρα πολύ όμως με τα δικά του προβλήματα και πώς μπορούμε να δώσουμε απάντηση σε αυτά.

Διόδια αυτοκινητόδρομος

Να δώσω ένα παράδειγμα μόνο από τη σημερινή ατζέντα: θα δώσουμε την εξουσιοδότηση για να υπογραφεί η νέα σύμβαση παραχώρησης της Αττικής Οδού. Τα δημόσια ταμεία θα ενισχυθούν με παραπάνω από 3 δισ. ευρώ από την εταιρεία που θα τη διαχειριστεί, αλλά θα υπάρχει και χειροπιαστό όφελος για τους πολίτες, καθώς από τις 6 Οκτωβρίου τα διόδια στην Αττική Οδό θα μειωθούν από 2,8 ευρώ στα 2,5 ευρώ. Αυτό είναι ένα χειροπιαστό αποτέλεσμα για τους πολίτες, ειδικά γι’ αυτούς οι οποίοι χρησιμοποιούν τακτικά τον κεντρικό αυτοκινητόδρομο της πόλης.

Αττική Οδός

Αντίστοιχη ήταν και η χθεσινή μας παρουσίαση στη Θεσσαλονίκη, να ευχαριστήσω τους Υπουργούς οι οποίοι συμμετείχαν. Για πρώτη φορά, νομίζω, ότι διαπίστωσαν οι παρευρισκόμενοι στην Κεντρική Μακεδονία το εύρος των παρεμβάσεων οι οποίες υλοποιούνται σε πολλά διαφορετικά επίπεδα."

Διαβάστε περισσότερα για το Υπουργικό Συμβούλιο στο capital.gr

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network