Η Lynk & Co και στα Ιωάννινα-το σχέδιο ανάπτυξής της Ελλάδα

Η Lynk & Co Hellas παρουσίασε πρόσφατα το στρατηγικό της πλάνο για την επέκταση και προώθηση του brand στην εγχώρια αγορά, με στόχο τη δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου πωλήσεων και σημείων service στην ελληνική επικράτεια.

Μετά την πανελλαδική πρεμιέρα του plug-in υβριδικού μοντέλου Lynk & Co 01, η εταιρεία επανέρχεται με την παρουσίαση του στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης με την δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου αντιπροσώπων και επισκευαστών. Η εταιρεία έχει ως στόχο την ανάπτυξη έως και 15 σημείων πώλησης και συντήρησης σε όλη την Ελλάδα.

Ορόσημο αυτής της στρατηγικής ανάπτυξης είναι το πρώτο showroom Lynk & Co Space επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου 29 στο Μαρούσι. Η εταιρεία ανακοίνωσε προσφάτως την συνεργασία της με δύο συνεργάτες στην Αθήνα.

To plug-in υβριδικό μοντέλο Lynk & Co διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά

Πρόκειται για την Α. Παντοπικός Ε.Π.Ε. επί της Ιεράς Οδού 155 στο Αιγάλεω με κάθετες υπηρεσίες (πώληση-aftersales) και την PNT CARS – ΠΑΝΤΟΠΙΚΟΣ που βρίσκεται στο 16ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας & Θηβαΐδος 2 στην Κηφισιά για υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής.

Η Παντοπικός διαθέτει εκτενή εμπειρία και τεχνογνωσία της στον τομέα της αυτοκίνησης καθώς έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστος εξουσιοδοτημένος επισκευαστής για τα Volvo Cars.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης την συνεργασία της με την MAXX Motors Α.Ε.Β.Ε. η θα αποτελέσει την κάθετη μονάδα της Lynk & Co στα Ιωάννινα (πωλήσεις και aftersales). Η συγκεκριμένη συνεργασία σηματοδοτεί την περαιτέρω επέκταση της παρουσίας της Lynk & Co στην ελληνική επικράτεια και ενισχύει τη διαθεσιμότητα στην περιοχή της Ηπείρου. Η MAXX Motors Α.Ε.Β.Ε. είναι επίσης επίσημος αντιπρόσωπος των brands των Volvo, Kia, Jeep, Opel, Alfa Romeo, Fiat, Hyundai και Citroen.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Α. Παντοπικός, την PNT CARS και την MAXX Motors στην οικογένεια της Lynk & Co”, δήλωσε ο Domen Habic, πρόεδρος της SEEAG και της Lynk & Co Hellas. "Αυτές οι συνεργασίες είναι τα πρώτα βήματα στη δέσμευσή μας να προσφέρουμε στους Έλληνες καταναλωτές πρόσβαση στα καλύτερα οχήματα και να ικανοποιούμε τις ανάγκες τους για σύγχρονες και αξιόπιστες λύσεις κινητικότητας. Ανυπομονούμε για την ανάπτυξη αυτών των νέων συνεργασιών και είμαστε βέβαιοι ότι θα ενισχύσουν την παρουσία της Lynk & Co στην Ελλάδα”.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Η Lynk & Co είναι μια παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία που δημιουργήθηκε ως κοινή επιχείρηση μεταξύ της Geely Auto Group και της Volvo Car Group.