Η Bugatti αποκάλυψε την άγνωστη σχέση της με τον Αλεν Ντελόν

Η Bugatti εξέφρασε δημοσίως τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του Αλέν Ντελόν αποκαλύπτοντας μια σπάνια φωτογραφία και την άγνωστη σχέση της μαζί του.

Bugatti EB110 Alain Delon Αλέν Ντελόν

Με μια ανάρτησή της στο LinekdIn η Bugatti εξέφρασε τα βαθύτατα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του Αλέν Ντελόν, με αφορμή την κηδεία του που έγινε στην Γαλλία σε στενό κύκλο. Η Bugatti συνόδεψε την ανάρτηση με μια σπάνια φωτογραφία του Γάλλου ηθοποιού με μια Bugatti EB110

Διαβάστε Επίσης

O Αλέν Ντελόν συμμετείχε στην επίσημη πρώτη παρουσίαση του πρωτοτύπου της Bugatti EB110, το 1991, ωστόσο είχε μια ακόμη στενή σχέση με την φίρμα, που μάλλον δεν την γνώριζε πολύ το ευρύ κοινό. 

Bugatti EB110 Alain Delon Αλέν Ντελόν

Όπως ανέφερε η Bugatti στο συλλυπητήριο μήνυμά της ο Ντελόν ως συλλέκτης έργων τέχνης είχε βοηθήσει σημαντικά στην εξάπλωση του έργου του αδερφού του Ettore Bugatti, Rembrandt, ο οποίος ήταν γλύπτης και είχε φιλοτεχνήσει μια πλειάδα έργων τέχνης για πολύ περιορισμένη κατηγορία συλλεκτών όσον αφορά τις οικονομικές τους δυνατότητες.


Χαρακτηριστικά η ανάρτηση της Bugatti ανέφερε: 

"Καθώς η Γαλλία και ο κόσμος αποχαιρέτησαν τον Alain Delon το Σαββατοκύριακο, η οικογένεια BUGATTI θρηνεί για το θάνατό του και εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της στους οικείους του. Ταλαντούχος καλλιτέχνης, σπουδαίος άνθρωπος και γνώστης της τέχνης, η απεριόριστη γνώση και το πάθος του Delon για τα γλυπτά που φιλοτέχνησε ο αδελφός του Ettore Bugatti, Rembrandt, βοήθησαν να γίνουν αυτά τα αριστουργήματα γνωστά σε ένα ευρύτερο κοινό.

Bugatti EB110 Alain Delon Αλέν Ντελόν

Ως πραγματικός λάτρης των αυτοκινήτων, έπαιξε καθοριστικό ρόλο ως πρεσβευτής της BUGATTI EB110 - η οποία παρουσιάστηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 1991, 110 χρόνια μετά τη γέννηση του Ettore Bugatti - αποκαλύπτοντας τη δημιουργία του Romano Artioli και κάνοντας παρέλαση στο Παρίσι από τα Ηλύσια Πεδία μέχρι το Concorde. Η επιρροή του Alain Delon στην ιστορία της τέχνης και της αυτοκινητοβιομηχανίας θα παραμείνει για πάντα."

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network